Грешките на Нострадамус

  02024020

Библията разглежда времеви интервал от шест хиляди години. Това време ни е предоставено на нас, живеещите на тази планета и наричащи се човечество, за изпълнение на определена задача, която е изложена в Библията. Ние не сме първите и не сме последните. За Бога шест хиляди години са само един миг. А до поредния „потоп“ остава съвсем малко.

Бог не е религия. Бог е Висш разум. Това е интелектът на цяла цивилизация, а може би дори не една, която е изминала труден път от милиони и дори милиарди години. Извънземният разум, който ни е създал, иска да ни помогне да изминем този път за няколко хиляди години – т.е. хиляди пъти по-бързо. За да не повтаряме грешките му, той ни е написал сценарий – Библията, как за шест хиляди години да построим цивилизовано общество, спазващо принципите на Хармонията на заобикалящия свят. Ние търсим извънземни цивилизации (извънземен разум), а той винаги е бил редом с нас и съпровожда развитието ни през целия период, подхвърляйки ни поредните открития в науката, които смята за възможни за нашия етап от развитие. При това не ни е даден никакъв шанс за общуване с него, защото не можем да влезем в контакт без негово желание. Контактът ще се осъществи едва когато изпълним „домашното си“ и станем истински хора. В Библията всичко това е написано – решението е наше.

Какво предричат астролозите и ясновидците от далечното минало? Основното е, че ни обещават, че краят на 2015 няма да е лек и проблемите няма да се разрешат от само себе си…

9b9fc63671c2f72edbed26680e9dc02f

По традиция започваме с всепризнатия „маестро“ – средновековния прорицател Мишел Нострадамус. Според прогнозата му за 2015 г. в края на годината на Земята ще настъпи голям потоп, предизвикан от мащабни порои и цунами. Голяма част от Европа ще се окаже под вода, което ще предизвика масовата гибел на населението… А Африка ще бъде обхваната от страшен глад. Но това не е всичко. В резултат на природните сътресения мъртвите ще станат от гробовете, а в някои страни ще се наложи да се ограничи раждаемостта поради недостиг на ресурси.

Именно тази година според Нострадамус ще се роди нов месия, който ще обедини целия свят и ще спаси човешката цивилизация от „неминуемо зло“. Хората ще се научат да общуват с животните.

Нострадамус е почти напълно прав. Грешката е само, че познавайки Библията, както и всички хора, той не е успял да разбере, че на 23.09.2015 г. ще започне Съдният ден. Библията съдържа всички дати, достъпни единствено на тълкувателя й, но Нострадамус е бил пророк, а не тълкувател. Задачата на пророка е само да предупреждава за бъдещите събития.

Друга грешка на Нострадамус също е свързана с непознаването на Библията, където Бог сключва завет с хората, че няма да има потоп. А седем ангели подробно описват катастрофи в продължение на 7 години – 2010 – 2017 г. Началото е 30.03.2010 г.

Съдният ден ще започне на 23.09.2015 г. и ще продължи до 12.10.2016 г. За този период на земята ще се случат велики събития – изчистване на планетата от грешниците и от човешките дела. Земята ще бъде не само напълно изчистена от нашето „обучение“, но и реконструирана към четвъртото измерение на материално-духовния свят. А това означава пълна промяна на цялата планета, включително моретата и океаните, планините и долините, цялата природа и целия животински свят. Но главното е да се промени съзнанието на човека, което да помогне да се избегне грехопадението в бъдеще.

618

Земята ще се изчиства с огън и вода, затова тези, на които бъде позволено да се възродят в новия свят, ще бъдат взети от планетата и няма да видят целия процес на изчистване. Но това не означава, че всички ще бъдат взети още в първия ден – процесът ще продължи година, затова някои ще видят част от промените. Това обаче ще са грешниците, които ще останат на земята за поредното наказание, за да познаят целия ужас на гнева Господен. Телата ще изгорят в пречистващия огън, а душите ще бъдат изпратени за превъзпитание в нови тела, но вече не на тази планета, а в други светове. Повече от 4 млрд. грешници ще бъдат изпратени за превъзпитание. Катастрофите и преустройството ще започнат да стихват към януари 2017 г. Краят на промяната и началото на новия етап на цивилизацията ще започнат на 11.04.2017 г. Този път Господ вместо потоп ще използва мегаземетресения и мегаизригвания на вулкани.

Третата грешка – Месията (Иисус) няма да се роди през 2015 г. Той вече живее на земята, тъй като според Библията Той ще бъде изчистен от греховете като обикновен човек. При това според Библията той ще има помощник – Зоровавел, син на Салатиил от царския род на Давид. В много отношения Нострадамус е прав, особено по въпроса за противостоянието между християнския свят и мюсюлманския. Скоро може да пламне Европа, където има много мюсюлмани.

Жалко, че Нострадамус не посочва щастливата развръзка за тези, които не са вършели зло на никого, а добросъвестно са се трудили и са помагали на ближния. Мнозина ще видят прекрасния и щастлив финал в новия прекрасен свят на четвъртото измерение.

Знаменитата Ванга също предсказва многобройни катаклизми. Много вреди ще нанесат изригванията на Слънцето, заради които част от хората дори ще загинат. За известно време човечеството ще се потопи в тъмнина, а до Слънцето ще се доближи планетата Нибиру.

Както и своя прешественик – Нострадамус, Ванга предрича нов вселенски потоп, в резултат на който Европа, Азия, Африка и Южна Америка ще потънат под вода, а голяма част от населението на тези континенти ще се премести в САЩ, Канада и Русия…

1 thought on “Грешките на Нострадамус

  1. Когато някой неук тълкува думите на великите винаги се получават смешни статийки …

Comments are closed.

%d блогъра харесват това: