За Нас

Вестник „Феномен” е емблематичен на пазара на изданията с езотерична тематика. Устоявайки на конкуренцията, излиза без прекъсване от 1989 г. През годините екипът се старае да представя на читателите си най-интересното в областта на паранормалните явления, феномените в природата, Космоса и обществото; представя изключителни личности от историята и съвремието; запознава с изследвания и теории в областта на психологията, парапсихологията, биоенергетиката, екстрасензориката и т.н. Поддържа постоянна рубрика, в която, въз основа на изготвяне на хороскопи, се дават отговори на читатели на вълнуващи ги въпроси – здраве, любов, семейство, професия.

Със стартирането на интернет сайт се надяваме да споделяме с още по-голяма аудитория информация в областта на езотериката и да продължим увлекателното пътешествие в сферата на тайните и мистериите. Последвайте ни!

1 thought on “За Нас

  1. Здравейте на всички читатели на любимия ни вестник.
    Имам желание да споделя с вас опита си с един екстрасенс, невероятна жена, чиято дарба от Бога помага на много хора. Лично аз искам да изкажа публично благодарността си към нея, даде ми точни насоки какво и как да направя. Феноменът Победа Александрова е човекът, който ме спаси от много грешки и ме насочи към правилния път. Отговаря на всякакви въпроси и с помощта на Кабала изчислява комбинациите на възможните развития на събитията. Тя помогна на мои близки приятели също може да помогне и на вас. Арменка е и дарбата й е вродена. Можете да свържете с нея на телефон 029631548

    с признателност – Александра Танева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *