Любов и нумерология

647473

Мъжът и жената – това са различни светове и за да бъдат заедно, трябва да се разбират един друг и да приемат различията помежду си. Благодарение на симпатията, любовта и проникването в света на другия могат да се решат много проблеми. В реалния живот ние влизаме в съюзи, които са далеч от нашия идеал. Но доколко познаваме себе си и своя партньор? Анализът на съвместимостта на качествата ще помогне да се внесе хармония в отношенията с близкия човек. В това ще ни помогне нумерологията.
От нумерологията ще узнаете за съвместимостта повече, отколкото от психологията. Всеки от нас по рождение притежава енергийни вибрации. В любовните отношения най-голямо влияние върху съвместимостта имат не нашите постъпки, а вибрациите на отношенията. За разглеждане на съвместимостта на партньорите в нумерологията най-често се използва Числото на съдбата (числото на жизнения път, числото на рождения ден).
Да допуснем, че сте жена с вибрация на Числото на съдбата 5, която иска да има отношения с мъж с Число на съдбата 4. Като жена с Число на съдбата 5, вие жадувате промени, свобода и приключения. Необходимо ви е да ви се възхищават, да ви уважават и одобряват. Него го привличат общителните жени, но дълбоко в душата си той предпочита спокойствие и стабилност. Постоянно ще ви се струва, че ви ограничават в нещо… Той ще се чувства неуверено… Това може да предизвика постоянни конфликти и недоразумения и няма да имате хармония в отношенията.
Ако вие от самото начало сте знаели вашето Число на съдбата, бихте разбрали, че имате много повече шансове за приятни романтични отношения с мъж с Число на съдбата 3, винаги готов към общуване, веселие, приключения, рисковани предприятия; душата на всяка компания.
Не си губете времето и енергията за предварително обречени отношения. Изчислете вашето Число на съдбата и изяснете с кого действително сте съвместими.
Числото на съдбата (числото на жизнения път, числото на рождения ден) се определя от датата на раждане. Съберете числото на месеца на раждане, датата и годината и ги сведете до една цифра.
Например: 27 януари 1989 година – 2 + 7 + 0 + 1 + 1 + 9 + 8 + 9 = 37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1.
Да разгледаме характеристиките на партньорите според Числото на съдбата.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 1

Обща характеристика
Що се отнася до любовта и секса, то тези хора на младини имат много връзки – често им е трудно да останат с един партньор. Привличат ги представителите на противоположния пол, които сериозно се отнасят към живота. Такива хора са много сексапилни. За съжаление сексът за тях е само средство да изразят своята сексуалност. Мнозина не разбират, че бракът или друго партньорство предполага съюз на равни начала, при това не само в леглото, но и въобще. Те обикновено са любящи родители и играят ролята на глава на семейството. Тревожат се особено много за запазването на семейството като династия.
Мъж
Такъв мъж е независим в отношенията, енергичен и напорист. Предизвиква специален интерес сред жените, тъй като е активен, целеустремен, уверен в себе си. Той е честолюбив, смел, прям. На него можете да се облегнете в трудна минута. Готов е да направи всичко за предмета на своята страст. Може да се влюби безогледно, игнорирайки здравия смисъл. За него главното е да изрази силните си чувства. Добре е да вземе предвид, че неговата избраница също е независима личност, със свой живот и собствени интереси. Той често игнорира мнението на партньора си и решава всичко сам. Животът с него е интересен, но неспокоен. Той е разгорещен, но не е злопаметен. Обича вниманието към своята персона и похвалите. Харесва му да завоюва, да покорява, да бъде великодушен. Може да се задоми, да има деца, но винаги ще бъде роб на собствените си желания и страсти.
Жена
Уверена в себе си и със силен характер, тази жена сама избира мъжа. Тя е настойчива в постигането на целите. Стреми се да ръководи, но не търпи мъже, които изпълняват всяка нейна прищявка. Тя е упорита и своенравна, но някои господа намират удоволствие в преодоляването на препятствията. Не скрива емоциите си, но жадува играта. Харесва й да проявява активност и не изпитва липса на идеи за това, как да направи живота си наситен и разнообразен. Независимо от ярко изразените качества на лидер, с времето тя изпитва самота и жадува грижи и ласки. Интелектуалното общуване за нея е толкова важно, както и физическата близост. Тя е импулсивна, често извършва необмислени постъпки. Вярва и разчита само на себе си. Трябва да проявява повече гъвкавост и снизходителност в общуването си в мъжете.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 2

Обща характеристика
За теи хора е много важен домашният уют, затова партньорите им трябва да притежават здрав смисъл. Сексуалната страст може да бъде изместена на втори план, отстъпвайки място на истинското уважение и любов. Нещо повече, заради липсата й съпружеският живот няма да стане по-малко щастлив в дългосрочен план. Това са много предани натури и в замяна изискват абсолютна вярност. Докато чувстват, че са обичани, че се нуждаят от тях – всичко е прекрасно, но  щом се прокраднат съмнения, те мигновено започват да ревнуват и могат да прибегнат до жестока мъст в стремежа си да запазят семейството.
Мъж
Такъв мъж обича обществото и общуването, притежава непосредственост и доверчивост. Сърцето му е открито за чувствата на други хора, а разумът му е настроен за възприемането на околния свят. Той като гъба попива чуждите проблеми. Цени красотата и женствеността, с лекота се поддава на очарованието на външността. Живее с чувствата и често се влюбва. Той се приспособява добре към променящите се събития. Когато реалността на отношенията го гнети, се затваря в себе си. Може да бъде очарователен и прелъстителен, убедителен и проникновен. Способен е да бъде грижовен, верен, но може да бъде и властен, взискателен, упорит, ревнив. Главното в отношенията с него е да не си пришпорват събитията. За него е подходяща жена, която споделя вкусовете му и постоянно се намира до него, въодушевява го, споделя с него всички грижи и интереси. Емоционалната привързаност играе за този човек основна роля във взаимоотношенията. Цени комфорта и стабилността повече от всичко. Това е любящ и предан партньор, но прекалено предсказуем и затова скучен.
Жена
Тя е общителна и обаятелна, най-пълно се разкрива по време на близки отношения. Колкото по-доверителни са отношенията, толкова по-хармоничен е животът й. Тя е уязвима пред чуждите чувства и емоции. Не приема проявите на напористост към личността си. Не търпи изясняване на отношения и конфликти. Способна е сляпо да следва мислите и желанията на партньора. Важно място в живота й заемат увлеченията, мечтите и интимните отношения. Тя може да си измисли образа на идеалния мъж и да го проектира върху всеки партньор, когото срещне. Измислицата и усещането за тайна са й необходими в интимния живот. Превръщането на сексуалните й фантазии в реалност я превръща във възхитителна жена. Тя с удоволствие приема знаците на внимание, но е способна бързо да промени мнението си и да прекъсне отношенията. На тази жена е свойствена известна двойственост: дълбочина и повърхностност на чувството, непостоянство и вятърничавост. Нейната  непоследователност, а понякога и невротично поведение усложняват отношенията с партньора. Много мъже ще приемат топлината на душата й с удоволствие. Тя може да бъде много добра съпруга и домакиня. Скъпите подаръци и комфортът са й по-интересни, отколкото интелектуалните беседи.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 3

Обща характеристика
Такива хора най-често правят впечатление обаятелни представители на противоположния пол. Имат огромни възможности, за да привлекат хора с възбуждаща сексуална аура. Но за стабилно семейство се изисква много повече от обикновено обаяние. Затова те трябва да се осланят на познаването на човешката природа. На младини мнозина хранят илюзии в съпружеските отношения. Струва им се, че всичко автоматично ще се промени към по-добро, но след романтиката на първите месеци може да изпитат фатално разочарование. Единствена гаранция за здравината на брака е общността на интересите на партньорите,  както и съвместното участие в обществената дейност. При това любовта и уважението се усилват.
Мъж
Той е общителен, деен, ползва се с популярност и може да има няколко връзки едновременно. Винаги е готов за веселба, приключения, рисковани начинания; той е душата на всяка компания, но често не го вземат насериозно. Свойствено му е вдъхновение и устременост в бъдещето. Той не понася скуката и собственическото отношение към себе си. Трябва да се чувства леко и непринудено. При първата среща се стреми да направи най-добро впечатление. В жените повече го привлича чарът, отколкото красивата външност. Често избира жена, основавайки се на първото впечатление, а по-късно разбира, че то далеч не е идеалът. Наслаждава се на процеса на отношенията повече, отколкото от резултата. Когато е влюбен, той е съсредоточен върху предмета на своята страст. Потапя се в мечти и копнежи. За него са важни духовната близост, интелектуалното общуване, съвпадението на интересите. Не търпи ограничения на свободата. Не можеш да го прелъстиш с комфорт и спокойствие. Склонен е към безотговорност. За него е подходяща също такава общителна жена. Възможно е неговата избраница да има независим характер и привлекателна външност.
Жена
Интересна, дейна дама, няма да скучаете с нея, при това доста разсъдлива. Очарова мъжете със своето обаяние и независимо поведение. Тя привлича с подвижност и интелект. Искрена и чувствена е, самоуверена до самовлюбеност. Изпълнена е с оптимизъм, надежди и желания. Трябва да се чувства свободна и да се намира в центъра на вниманието. Само тогава може да има с партньора си здрави и хармонични отношения, от които толкова се нуждае. Интуитивно знае какво иска и обикновено го получава. Цени дружбата и предаността, сексът за нея е игра и развлечение. На първо място се стреми към удовлетворяване на собствените си потребности. Тя е устремена към бъдещето, не търпи напомняния за стари взаимоотношения. С нея трябва да се общува внимателно. Нужни са й романтични приключения и интелектуално общуване. Чувствата й са изменчиви, уморява се от дълбоки отношения. Дори когато е влюбена, може да флиртува с други мъже. Импулсивна е и не се страхува да се раздели със своя партньор. Дълго остава млада. Партньорът й може да е щастлив с нея, защото тя самата се стреми да бъде щастлива. Трябва да се вслушва в мнението на своя партньор, да се съобразява с неговите вкусове и желания.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 4

Обща характеристика
Независимо че това са много затворени хора, почти всички се нуждаят от обикновено семейство и нормален секс. Те повече от другите почитат семейните ценности. Такива надеждни и целеустремени индивиди се смятат за добър избор. Те притежават голяма сексуална привлекателност. Рядко са романтици. Флиртът и сексът обикновено не ги интересуват. Имат значение само любовта, към която  почти винаги се отнасят много сериозно, смятайки брака за главна цел, и се решават на такава стъпка само когато чувствата им са силни.
Мъж
Такъв мъж предпочита яснота и надеждност в отношенията. Търси жена, с която да изгради връзка на трайна основа. Върху него лежи мисията да запази традициите и обичаите на рода, той е привързан към семейството и роднините. Загрижен е за материалното осигуряване на живота си и му е необходима също толкова практична жена. Винаги е готов да жертва времето и интересите си заради любимата. Външността за него не е основен критерий. Избира внимателно съпругата си. Трябва да отбележим, че понякога те се женят за пари, желаейки да приближат постигането на своите цели. Бракът в този случай може да бъде както щастлив, така и нещастен. Не е склонен на любовни интриги и не желае да променя своя устроен начин на живот. Той не прави необмислени харчове за цветя, бонбони и вечеря в ресторант. Заради спокойствието и стабилността мъжът е готов да пожертва много, включително и близкия човек. Трудно осъществява контакт с жена, която обича лекотата в интимните отношения. Устройва го разпределението на задълженията в дома и деловите отношения. Грижи се за престижа. У дома му е нужен уют и внимание. Може да бъде искрен и дълбоко предан партньор.
Жена
Реалистична, практична, ръководи се във всичко от здравия смисъл. В партньора си търси надежден спътник, обръщайки особено внимание на неговата материална осигуреност. Привързана е към дома и семейството. За щастието й са необходими стабилност и душевен покой. Води икономично семейния бюджет. Но понякога може да пръсне пари за модерна прическа и скъпа козметика. Проявява своя характер с капризи, нервни сривове, конфликти за дреболии. Трябва да внимава да не демонстрира инстинкта си на собственица, при това е много ревнива. В емоционален план е доста твърда и има тенденции да манипулира партньора както в секса, така и в други сфери. Трябва да избере мъж, който би притежавал голям потенциал от енергия и да си поставя високи цели. В противен случай я очаква разочарование и негодувание, а мъжа й – пълен морален крах. Но ако случи с избора си на партньор, тя ще направи всичко за неговите интереси. Самата не е склонна да завързва връзки встрани, но инстинктивно реагира на мъже, привличащи вниманието й. Може да се скара с неговите родители и с колегите в службата, само и само да го задържи при себе си. Опеката й ще оцени чувствителен мъж, възможно по-възрастен. Тя е способна да стане вярна съратница на творец. Трябва партньорът й постоянно да потвърждава своята привързаност към нея.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 5

Обща характеристика
В търсенето на сексуален партньор тези хора обикновено проявяват безразсъдна смелост и могат да завързват множество романи, преди да се реши на окончателната крачка. Те обичат да експериментират в тази област и дълго заемат изчаквателна позиция. Дали ще бъде успешен бракът им или интимните отношения, зависи от това, в каква степен партньорите се разбират един друг и готови ли са да изпълнят с духовно съдържание любовната си връзка. Обикновено ги смущава външната проява на чувства. Думите за тях играят по-важна роля от ласките, целувките, а понякога и секса. Но с годините разбират, че за хармонията само думи не са достатъчни.
Мъж
Уверен, обаятелен, независим, не обича да моли и да отстъпва. Сексуалността му включва всичките пет сетива, особено осезанието. Той се наслаждава на настоящия момент. Предпочита покоя и безметежността, а не драматизма или въодушевлението на устремеността. Харесва му да бъде лидер в отношенията, когато към него изпитват любов и уважение. Липсата на самокритика и мързелът са отрицателните му страни. Необходима му е общителна жена, с която ще има отношения с открит характер, с която ще може да обсъжда практически всички въпроси. В жената го привличат и външността, и интелектът, и духовният свят. Тя трябва да изглежда привлекателно в очите на приятелите му. Добре е, ако жената споделя или приема неговата страст към пътешествията и приключенията. На дамата, която му показва своята любов, говори за нея, глези го с вкусна храна, подхранва самолюбието му, устройва му уюта в дома, той ще подари чувствена отзивчивост и нежно внимание, ще изпълни всяка нейна потребност.
Жена
Тази жена е много прив-лекателна, артистична, обаятелна. Не е равнодушна към ласкателството, може да бъде егоистична, склонна към флирт. Тя е много чувствителна и остро възприема околната обстановка. Необходимо й е да й се възхищават, уважават и одобряват. Има показен маниер на поведение. Харесват й откритите отношения, така че и другите да видят красотата и достойнствата на нейния избраник. Привличат я хора с определен жизнен опит и достатъчен интелект. Сама взима решенията и постъпва по своему. Стреми се да участва в различни мероприятия, вечери, приема в дома си много гости, член е на различни общества и клубове. Партньорът й никога не знае за какво всъщност мисли и какво ще направи в следващия момент. Много е изкусна в любовните отношения. Грижи се за тези, които обича. Добре е, ако до себе си има партньор праг-матик, приемащ и сдържащ тази преливаща жизнена енергия.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 6

Обща характеристика
Тези хора обикновено са много сексапилни. Едновременно с това по никакъв начин не се ползват с повсеместна любов. Материалното съображение играе при тях много важна роля при избора на партньора. Ако между съпрузите няма сексуална съвместимост и взаимна любов, това ще стане източник на разочарования и дори на разрив в отношенията. Те трябва по-открито да изразяват своите чувства и привързаност.
Мъж
Той е трудолюбив и надежден. Стреми се към стабилни отношеня. Обича да се отдава на чувствата си до самозабрава. Леснораним, предпочита повече да дава, отколкото да взема. Вижда достойнствата и недостатъците както на партньора си, така и перспективите на отношенията си с него. Най-пълно емоциите му се изразяват в областта на взаимоотношенията и той се стреми да намери вярна, разбираща го спътница. Нуждата му от чувствена любов подразбира на първо място тяло, а след това душа. Умее добре да се приспособява към променящите се обстоятелства. Много е привързан към майка си, затова жена му ще трябва да отвоюва  мястото си в живота му. Не обича нововъведенията, спазва множество условности. Притежава обострена интуиция. Домът и семейството са главното за него. Голям проблем във взаимоотношенията са повишената обидчивост, чувствителността към критика и осъждането на другите. Най-добре е да си намери спътница със сходни професионални интереси, от своя кръг, за да се хареса на приятелите му, но не да стои по-високо по социално положение.
Жена
Външно тя изглежда невъзмутима, студена и дори отчуждена, но под това се крият чувственост и сексуалност. На младини е често наивна, сантиментална и срамежлива. Непредсказуемостта й придава особена привлекателност. Склонна е към романтични отношения. Цени всеки миг любов. С цялото си сърце и душа се отдава на своето чувство. Необходим й е чувствителен и отзивчив партньор, само такъв човек ще я направи щастлива. Тя не търпи половинчатост в отношенията: или всичко, или нищо. Иска да обича и да бъде обичана, при това докрай. Бракът и децата са основни приоритети за нея. Избира мъж, равен по социално положение и със сходни интереси. Отношенията с роднините имат за нея първостепенно значение и тя им отдава много сили и време.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 7

Обща характеристика
Не е лесно да се поддържат хармонични отношения с такива хора, особено ако са с противоположни характери: чувствителен мъж и не дотам емоционална жена или волева жена и мъж, позволяващ да вземат връх над него. За щастливия брак на тези хора способстват верността, чувството за дълг, общите интереси и отговорният подход към възпитанието на децата.
Мъж
Самодостатъчността и независимостта определят този мъж. Вътрешната сила и сериозното отношение към живота и любовта го карат да изглежда студен и безчувствен. Интимната близост стимулира интелектуалния му интерес. Понякога мисли само за себе си, но при близки отношения може да бъде нежен и страстен любовник. Свойствена му е рицарска представа за любовта, възвишена и благородна. Не обича изненадите. За жената, която уважава неговата предприемчивост и е способна да издържи потапянето му в себе си, той става верен и предан партньор. Взаимното разбиране е много важно за него, може би повече от любовта. Той твърдо следва избрания път и ако жената не иска или не може да върви редом с него, той е способен без колебания да се раздели с нея.
Жена
Тя притежава странна привлекателност, която очарова или плаши поклонниците й. Тя е умна, тактична, знае как да покаже най-доброто от себе си. Мечтае за силни и романтични чувства. Търси солиден и представителен партньор. Цени честността и професионализма, престижа и общественото положение. Нужна й е опора, но при запазване на личната независимост. Стреми се към законни отношения. Страхът да загуби любовта е по-силен от надеждата да открие своя идеал. Често недооценява истинските намерения и качества на партньора, превръща се в катализатор на неговите страхове и комплекси. Без да е лидер по характер, тя може да играе ръководна роля в семейството. Честолюбива е и живее в такъв ритъм, че й е трудно да завърже каквито и да било сериозни отношения. Ако позволи на партньора си да взема решения и да проявява инициатива, ще изгради устойчиви отношения и вътрешна увереност, към която винаги се стреми.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 8

Обща характеристика
Ако тези хора встъпят рано в брак, партньорите им ще имат нужда от огромна издръжливост, защото именно в този период те напълно са обхванати от работата и горят от желание да постигнат поставените цели. В този случай могат да разрушат любовните отношения. Затова за тях са по-подходящи по-късните бракове, когато вече всичко е уредено при тях и чувствата са по-стабилни. Като цяло, ако изборът на партньор е правилен, тези хора са верни, любящи съп-рузи, макар и да привнасят някои особености в брака. Мнозина от тях са готови да го пожертват заради кариерата.
Мъж
Независим, самоуверен и самодостатъчен, той притежава силна воля, честност, искреност и настойчивост. Може да бъде важен, дори надменен, да потиска партньора, а може да бъде скромен и да не изтъква постиженията си. Винаги му е нужен стимул за движение напред. Не обича да бъде зависим, но се стреми към пълен контрол над хората. Ще се заинтересува от интелектуална и чувствена жена, която ще го цени и ще му се подчинява в личните отношения. При ухажването ще използва ту природното обаяние, ту понякога дразнеща настойчивост. Трудно е да се устои под напора на енергията му. Самият той се нуждае от възхищение  и любов, както и от награда за усилията си. Старателно обмисля брака, обръщайки голямо внимание на финансовата надеждност на бъдещото семейство, тъй като самият той е пестелив. Грешката при избора на съпруга ще му струва по-скъпо, отколкото на когото и да било. Тъй като постоянно е зает, няма да има нищо против съпругата му да се заеме с битовите въпроси и да устрои комфорта в дома.
Жена
Волева, властна, напориста. Дълбоко в душата си е много ранима и остро се нуждае от любов и разбиране. Понякога зад външната сдържаност скрива силни чувства и сексуалност. Чужд й е егоизмът в любовните отношения, макар в други случаи да го проявява в пълна степен. При нея има само една крачка от любовта до ненавистта. Необходим й е интелектуален партньор със също такъв силен характер, който е способен да противопостави на нейните амбиции своите собствени. Равноправният съюз и съвместните задължения ще са от полза не само за тях, но и за околните. В отношенията с нея не трябва да й „бъркате в душата”, да я обвинявате в нелоялност, да търсите недостатъци. Но можете да оцените нейната страст, чувствителност, както и практичност и оригиналност.

ЧИСЛО НА СЪДБАТА 9

Обща характеристика
Тези хора напълно се отдават на любовта и страстно желаят да бъдат обичани. Жаждата за любов при тях е толкова голяма, че са готови на каквото и да е заради нея, дори на унижения. Голямо значение придават на атрибутите на романтичното ухажване. При това бързо губят интереса към обекта на своето влечение, ако той (или тя) дълго не се поддават на съблазънта. В много случаи бракът с тях е успешен, макар и затова, че са много сексуални хора. Отнасят се сериозно по въпроса за нравствеността и всеки ден искат да виждат потвърждение на любовта.
Мъж
Това е интелектуален, романтичен, доста ерудиран тип. Той е общителен, откровен, живее с открито сърце. Строго се придържа към своите убеждения, идейните разногласия могат да станат непреодолима преграда в отношенията. Любовта е нещо, което се случва повече в главата, отколкото в сърцето му. Той се опитва с разума си да управлява чувствата – своите и на партньора си. Предявява високи изисквания към своята избраница. Старателно планира срещите, обмисля всички детайли и се старае да използва методи за прелъстяване от ХVIII в. Главният му проблем са откъсването от реалността и невъздържаността. За него е важно да запази свободата и усещането, че принадлежи само на себе си. Смята, че сексът е физическо продължение на интелектуалното общуване между половете. Най-често среща любовта по време на пътешествие.
Жена
Необикновена, неуловима, винаги пълна с интересни идеи, намира се през цялото време в движение. Предпочита да общува с образовани и интелигентни хора, с творчески личности с интереси в областта на философията, културата и изкуството. Очаква море от цветя и подаръци от поклонниците. Вечерята на свещи в тържествена обстановка й действа опияняващо и води до създаването на здрав съюз. В отношенията с партньора вечно се стреми да получава или да демонстрира знания. Нуждае се от красота и самата иска да бъде красива във всяко отношение. Следи за външността си, но у дома си позволява да носи каквото й попадне. Тя ненавижда собственическите инстинкти във всичките им прояви. Харесват й неформалният начин на живот и компанията на много приятели. Винаги е непредсказуема. Има склонност да се свързва с мъже, които всъщност не са й нужни. Може да се разтвори в любовта към избраника си, напълно да му се отдаде. Може да има продължителни отношения с партньор, който е невзискателен към нея, създава й материален комфорт и усещане за свобода.

%d блогъра харесват това: