Нашата цивилизация е пета поред

information_items_580

Знаменитият изследовател на древни цивилизации Ернст Мулдашов твърди, че по време на своите пътешествия е успял да намери доказателства за съществуването на ранни земни цивилизации, предшествали настоящата. Според Мулдашов те са били четири.

Първата раса на Земята са били т.нар. асури („самородени“). Те са били с наистина гигантски ръст – около 50 метра, представлявали светещи ефирни форми и общували помежду си чрез телепатия. Предполага се, че асурите са пристигнали на Земята от планетата Фаетон, разрушена в резултат на някаква катастрофа. Цивилизацията на асурите обитавала Земята около 10 милиона години, а животът на всеки индивид продължавал десетки хиляди години…

8

Постепенно в процеса на еволюцията асурите мутирали и се оформила нова раса, с по-уплътнени тела. Нейните представители се наричали атланти („родени след“), или „безкостни”. Атлантите също превъзхождали по размери съвременните хора, но все пак били по-дребни от асурите и притежавали трето око, разположено между веждите.

На смяна на атлантите дошли лемурийците. Ръстът им достигал 7 – 8 метра. На вид те вече напомняли съвременните хора, имали плътно тяло и костен скелет. Настъпило разделение между мъже и жени. При лемурийците телепатичните способности и третото око започнали да атрофират и те все повече се ориентирали посредством физическите си сетива.

Продължителността на живота на лемурийците била много по-малка, отколкото при предшестващите раси, но все пак била над 1000 години. Именно лемурийците според Мулдашов и други изследователи са създали египетския Сфинкс, Стоунхендж и много други мегалитни комплекси в Европа и Южна Америка.

Паралелно на нашата планета започнала да се формира четвърта раса – късните атланти, или „бореи”. Те все още имали добре прикрито трето око, но останалите органи почти не се отличавали от човешките, а ръстът им бил „само” 3 – 4 метра.

57526383_skelet_velikana2

Преди около 25 – 30 000 години на Земята настъпила ядрена катастрофа. Предполага се, че причината е била конфликтът между двете раси – лемурийци и атланти. В резултат от последвалата серия глобални катаклизми част от лемурийците се скрили в пещери, където изпаднали в състояние „сомати”, при което телата могат да се съхраняват безкрайно дълго в „консервирано” състояние, а след това отново да се върнат към живот. Част от тях напуснали Земята с космически кораби.

В същото време атлантите, използвайки знанията, получени от лемурийците, успели да достигнат високо ниво на развитие на технологиите. Това им помогнало да построят летателни апарати (вимани), египетските пирамиди, каменните истукани на о. Пасха и много други съоръжения, които днес се смятат за историческа загадка. Но в резултат на поредния катаклизъм частта от сушата, която обитавали атлантите – легендарната Атлантида, била потопена. Това се случило преди около 12 000 години. Още при късните атланти се зародила петата поред цивилизация – арийската, т.е. съвременната човешка раса, която поради липсата на трето око се развива много бавно.

За предишните цивилизации ни разказват древни манускрипти и находки, свидетелстващи, че на Земята някога са обитавали гиганти, притежаващи обширни знания в различни области. Мулдашов твърди, че по време на експедициите в Хималаите е открил пещера, където в състояние „сомати” спят лемурийци – прародителите на човечеството.

3 thoughts on “Нашата цивилизация е пета поред

  1. Доста объркана статия. Значи атлантите са 2-ра и 4-та раса? Пък и авторът се казва Муладшев,не МулдашОв!

  2. Изследванията на Мулдашев са уникални и достовирни.Достатачно е да се прочетат неговите книги.В тях няма измишльотини!

Comments are closed.

%d блогъра харесват това: