НЛО, 100 пъти по-голямо от Земята, излита от Слънцето (видео)

Нашето светило постоянно е наблюдавано от няколко групи космически спътници, които фиксират всичко, което се случва в околослънчевото пространство, и предават снимките на Земята в реално време.

За периода на наблюденията са зафиксирани множество неидентифицирани летящи обекти около Слънцето. Понякога те извършват зареждане със слънчева плазма, а друг  път от светилото излитат НЛО, които по размери превишават диаметъра на нашата планета 100 и повече пъти.

За пореден път подобен гигантски обект е забелязан да излита от Слънцето. Данните са предадени от космическите апарати SOHO и SDO, които извършват наблюдения на нашата звезда.

Мнозина ще кажат, че това е невъзможно и всеки обект, влязъл в нажежената атмосфера на Слънцето, ще бъде изпепелен. Но нека напомним, че според теориите на доста известни в научните кръгове специалисти, съществува вероятност извънземни цивилизации да използват нашата звезда като портал за придвижване в пространството. Спомнете си само различни филми и сериала „Старгейт“. Нещо подобно се случва и сега, когато огромната енергия на Слънцето се използва за мигновено придвижване от една точка на космическото пространство до друга.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d блогъра харесват това: