Правителството на Мексико разсекрети древни артефакти

Неотдавна мексиканското правителство заедно с Националния институт по антропология и история на страната представиха фантастични артефакти, които доскоро не бяха достъпни за широката общественост.

Съдейки по предметите и смисъла, който вероятно е заложен в тях, става ясно защо са били държани в тайна досега. Прецизността, с която са изработени някои от артефактите, поставя под въпрос дали те са дело на древните индианци. Други с удивителна точност демонстрират пришълци и техните кораби. Когато човек ги гледа, се убеждава колко удивителен е нашият свят и колко още тайни крие древната история.

Изглежда невъзможно подобно нещо да бъде измислено, още повече преди няколко хиляди години. Това означава, че всички тези артефакти са създадени по реални събития и обекти, които са били напълно достъпни.

По изображенията върху древните предмети може да се съди за посещения на пришълци на Земята в древността и за контактите им с местното население. Това обяснява невероятните познания на древните индианци в областта на астрономията и строителството на пирамиди. Ако те нищо не са си измисляли, а им е било подсказано, всичко застава по местата си.

Независимо от разкриването на подобни артефакти засега все още никой няма намерение да пренаписва съвременната концепция на историята. Хората очакват човечеството да тръгне по пътя на самопознанието, на своята история и своето бъдеще.

Това обяснява невероятните познания на древните индианци в областта на астрономията и строителството на пирамиди. Ако те нищо не са си измисляли, а им е било подсказано, всичко застава по местата си.

%d блогъра харесват това: