Ще грабне ли Лео заветната статуетка

До началото на 88 церемония по връчването на „Оскар”-ите остават броени дни, а страстите около наградите се нажежават. Киноакадемията беше обвинена в расизъм за това, че за втора поредна година в списъка на номинираните липсват тъмнокожи актьори. Но за водещ на церемонията за втори път е определен актьорът Крис Рок (първата церемония, която води, е през 2005 година).
Независимо от всичко главният въпрос, вълнуващ милиони по света, е ще получи ли „Оскар” Леонардо ди Каприо. Да си припомним, че това е петата номинация на актьора в категорията „Най-добра мъжка роля”. Недооценени останаха ролите му във филмите на Мартин Скорсезе „Авиаторът” и „Вълкът от „Уолстрийт”, както и в лентите „Кървав диамант” и „Защо тъгува Гилбърт Грейп”.
Тази година Лео е номиниран за ролята си в уестърна „Завръщането”, където му се налага да яде суров черен дроб, да разфасова труп на кон, да мръзне в ледени води, както и да напусне дома си за почти две години. Ролята може да се определи като своеобразен вик на отчаяние в борбата за статуетката, но сме сигурни, че всички жертви са единствено в името на изкуството.
Ще се усмихне ли късметът на Лео тази година? Очакваме да разберем. Да видим междувременно как астролозите оценяват шансовете за победа на Ди Каприо…

Прогноза на астролога

При подробното изучаване на картата на Лео със съжаление може да се констатира, че шансовете му да получи заветната статуетка тази година отново са минимални. Независимо от гръмката си слава и огромния си талант не може да се каже, че Ди Каприо е достатъчно признат. Виновна за това е планетата Сатурн, чийто астрологически смисъл се състои в ограниченията.
В същото време силният статус на тази планета в хороскопа дава стабилна слава, власт и признание.

В личния хороскоп на Леонардо Сатурн се намира в дома на кариерата, но в същото време е доста слаб в знака Рак. Това, разбира се, не отменя официалното признание във вид на награди и статус, но е напълно способно да го задържи за по-късен етап от живота. Затова реален шанс да получи „Оскар” Лео ще има не по-рано от 2020 година.
Какво показва астрологическата карта на Ди Каприо за тази година?
Сатурн и Юпитер – двете планети, които отговарят за признанието на нашите заслуги в социума, в този момент се намират в слаби позиции в астрологическата карта на актьора.
Сатурн преминава през III дом на хороскопа, като ограничава слуховете около името му, което може да се отрази негативно на популярността му. В момента на връчването на „Оскари”-ите Сатурн няма значими аспекти към личните планети на Лео.
Юпитер, който е достатъчно силен по статус в наталния хороскоп на Ди Каприо, в момента на връчването на наградите преминава през XII дом в хороскопа на звездата, което не дава възможност за желаното признание от страна на такава официална структура като комитета на Киноакадемията. При такива позиции на планетите шансовете за получаването на заветната статуетка са силно ограничени.

%d блогъра харесват това: