Таен космически флот пази Земята (Видео)

3-Earth-Defense-Force-Logo

Вътрешен човек твърди, че е прекарал почти три години в служба на таен космически флот, който се ръководи от международната организация „Сили за отбрана на Земята”, пише exopolitics.org.

В ексклузивно интервю по ExoNews ТВ осведомителят, който използва псевдонима капитан Кей, казва, че организацията „Сили за отбрана на Земята” наема новобранци от военните служби на различни страни, включително Китай, Русия и САЩ. Той твърди, че е бил вербуван от таен филиал на корпуса на морската пехота на САЩ под название „Специален отдел”, след като е прекарал 17 години на Марс в защита на пет човешки колонии от коренните марсиански форми на живот.

Показанията на капитан Кей описват три различни типа космически изтребители и три бомбардировача, на които той е преминал подготовка. Обучението е проведено на тайна лунна база, наречена „Командване на лунните операции”, на луната на Сатурн – Титан, и в дълбокия Космос.

Космическите изтребители и бомбардировачи използвали различни двигатели – от ядрени реактори, в това число и за ядрен синтез, електро-гравитационни системи, космически дискове, пътешестващи във времето, до по-традиционни системи на ракетния двигател с по-малка тяга. Той свидетелства и за съществуването на най-малкото пет големи пурообразни космически носителя, предназначени за междузвездни полети, които са „дом” на по-малки по размер изтребители и бомбардировачи. Капитан Кей твърди, че е служил на един от тях, наречен „EDF SS Наутилус”, който бил ¾ мили дълъг.

Според него съществуват строги правила, които забраняват комуникацията със Земята по време на военна служба, и задължителни изисквания по време на операции извън пределите на Слънчевата система. След края на 20-годишната си служба капитанът присъствал на церемония по пенсиониране в базата „Командване на лунните операции”, председателствана от VIP персони, включително бившия министър на отбраната Доналд Рамсфелд.

Част от показанията на капитан Кей се потвърждават от показанията на други информатори, описващи секретния космически флот. Най-забележими сред тях са свидетелствата на бившия президент на САЩ Роналд Рейгън, който споменава за високо секретния космически флот в дневника си от 11 юни 1985 г., където пише: „Нашата способност за придвижване в Космоса е такава, че можем да изпратим в орбита 300 души”.

Редица информатори и авиационни експерти публично показват различни детайли от авангардни антигравитационни технологии, които могат според Бен Рич (бивш генерален директор на Lockheed Skunkworks CEO) „да приемат извънземни у дома”. Капитан Кей дава показанията си като доказателство за напредъка на човешката цивилизация, която притежава таен космически флот.

 

 

2 thoughts on “Таен космически флот пази Земята (Видео)

  1. kak moge obiknoven chovek.kato men da bude priet v kosmicheskija flot

Comments are closed.

%d bloggers like this: