Ванга: Щом падне Сирия, очаквайте велика война

73747269

Ситуацията се нажежава, в Дамаск се пресичат много интереси.

Ванга е предсказала, че Сирия ще се окаже в центъра на събитията, които ще донесат на човечеството световна криза и глобални промени. Ето пророчествата на българската ясновидка, свързани с падането на Сирия, които тя прави малко преди смъртта си.

„Скоро ще дойде в света древно учение. Питат ме: „Скоро ли ще дойде това време?“. Не, не е скоро. Сирия още не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победителят няма да е този, който се очаква!“.

Как е могла Ванга преди толкова години да предвиди поредицата от арабски революции, размириците в Сирия, които заплашват да взривят мира на Земята? Обяснението е единствено в мистичната й дарба да вижда бъдещето. И тя предрича жестока съдба на Евросъюза, който не съществува в този вид, докато тя е все още жива. Според думите й: „Европа няма да може да се подмлади“.

Относно наследника на американския президент Барак Обама Ванга казва следното: „Америка ще приеме брадатия и ще разбере, че страхът е по-лош от любовта“.

На въпроса кога ще започне третата световна война тя отговаря: „Няма да е скоро, Сирия все още не е паднала. Щом падне Сирия, очаквайте велика война между Запада и Изтока“…

%d bloggers like this: