Вечно млад китайски пенсионер (видео)

Този пенсионер, разбира се, само на външен вид е млад, защото всъщност е на 65 години. Но с усилие могат да му се дадат 35, че дори и по-малко години.

Китайски пенсионер от град Чунцин толкова удивлява с външността си потребителите в интернет, че мнозина дори не вярват на очите си. Но журналистите, взели от него интервю (на видеото), уверяват, че наистина „дядото“ е на 65 и няма никакво намерение да старее.

 

Китаецът поддържа младостта и прекрасното си здраве благодарение на правилна (жива) храна и тренировки с помощта на обикновен велосипед. Пенсионерът от Поднебесната империя практикува специален комплекс от упражнения, някои от които се виждат във видеоклипа, благодарение на което поддържа отлична физическа форма.

Китаецът подчертава още, че главният фактор за велосипедните му тренировки е горещината. Тоест, колкото по-горещо е на улицата, докато кара, толкова по-добре. Благодарение на обилното потене организмът се изчиства прекрасно от токсините, в това число и от енергийното замърсяване.

 

Журналистите обаче не са се поинтересували за духовната страна на подобен начин на живот. Напразно! Мнозина потребители в интернет се вълнуват именно от това. Защото опитът на суровоядците доказва, че чисто физическите тренировки и дори здравословното хранене не само не способстват за дълголетието и запазването на младостта, а често водят до обратния ефект.

Излиза, че ставаме свидетели на уникален случай, а практически не можем да разберем как младоликият китайски пенсионер го постига (това, което той показва, е само едната страна на медала). Според някои потребители в интернет причината е в прекрасната наследственост – отличен геном, умножен със здравословен начин на живот. Според други това може би е просто човек на бъдещето. Или дори извънземен, добавят трети…

Остава да гадаем дали наистина става дума за пришълец, или не. Но във всичко това има достатъчна доза фантастика – все пак не е честно на 65 да изглеждаш така!!!

 

%d bloggers like this: