Големи промени през 2016 г. за три знака в Зодиака

Едни се боят като от огън от новото, други го очакват с нетърпение. Независимо от желанията и на едните, и на другите обаче в живота на всеки човек идва време за промени. 2016 година няма да е изключение, още повече че е под покровителството на веселата и игрива любителка на всичко ново и оригинално – Огнената Маймуна. В тази връзка практически всеки ще забележи обновлението. Но ще има и такива, чийто живот ще се промени кардинално. Кои са те?

Риби

pisces-738x357

За представителите на знака Риби годината обещава да започне напълно спокойно и дори делнично. Нищо не предвещава промените, към които всъщност Рибите не се и стремят особено. Но съдбата ще се разпореди различно. Обичайният лек флирт ще се превърне в главозамайващ роман, който ще ги накара да преразгледат битието си и да се усъмнят дали са направили верен избор, като са се обвързали преди няколко години. Много вероятно е края на пролетта и лятото да прекарат в душевни терзания, мъки и колебания между семейството и появилата се любов. Според звездите преломният момент ще е септември. Именно през есента Рибите окончателно ще решат за себе си, че трябва да живеят без лъжа и да престанат да крият истинските си чувства. Всичко ще приключи с напускане на семейството и началото на нови, искрени отношения.

Водолей

vodolej

От началото на 2016 година много Водолеи ще изпитват чувство на обреченост и крах. Вероятно причината за това ще бъде уволнение от работата, проблеми в семейството или налично заболяване. Във всеки случай Водолеите ще са потиснати, често ще се замислят как да живеят в бъдеще и как да излязат от това депресивно състояние. Решението ще дойде неочаквано и от посоката, от която съвсем не го очакват. В началото на лятото ще им предложат достойна работа, за която обаче ще трябва да се откажат от предишния си подреден начин на живот. Напълно вероятно е да предложат на Водолея да напусне страната и да замине за чужбина. Не бива да се отказвате от  предложението, тъй като освен работата ще завържете и нови запознанства, а може би ще откриете своето призвание.

Дева

deva-738x357

За представителите на знака Дева ключовата промяна през 2016 г. ще бъде израстването в кариерата. При това става дума по-скоро за главозамайващо излитане, което ще превърне редовия служител във фирмата в истински функционер, способен да ръководи голямо предприятие и дори да заеме достойно място в правителството. Всичко ще започне съвсем неочаквано. Заради стечение на обстоятелствата на Девата ще предложат да замества началника си. Това ще стане отправна точка за растеж и развитие. Решенията, които ще вземете, и организаторските ви способности ще бъдат забелязани още в първите дни от ръководството, затова за никого няма да е изненада скорошното ви назначение на ключов пост. Но и там няма да се задържите дълго, тъй като популярността ви ще започне да се простира извън границите на сферата ви на дейност. В резултат през ноември 2016 г. с удоволствие ще отбележите, че през тази година животът ви се е променил кардинално, а най-главното – набелязан е потенциал за още по-голям растеж.

1 thought on “Големи промени през 2016 г. за три знака в Зодиака

  1. Преди имаше редовно хороскоп за следващият месец, сега няма 🙁

Comments are closed.

%d bloggers like this: