Древна статуетка на ангел е открита на Луната

 94308313

Статуетка на ангел на 200 000 години е открита на Луната през 1969 г., но е показана пред публика едва през 2009 г., когато д-р Чарлз Морис демонстрира снимки и разказва историята в новините.

В доклада от 2009 г. се казва, че лунната повърхност е била населена с разумен живот: 22-сантиметровата скулптура на ангел е направена от лунен камък. Геологът и астронавт д-р Морис Чарлз, работещ за НАСА, открива този ангел в скалите на Луната и я донася на Земята с мисията „Аполо 11” преди 40 години.

Той продължава да има тесни връзки с много от бившите си колеги.

„Последствията от откриването на тази статуетка са абсолютно изумителни”, казва д-р Чарлз пред журналисти.

 Чарльз-Моррис

Чарлз Морис

Това означава, че Луната е имала благоприятна атмосфера за живот и е била населена с високоразвити хора.

„Ангелът е хуманоид – жена с крила, с дълги коси, направен от съединения на желязото – съобщава kratko-news.com. – Това изключва възможността тя да е доставена от друга планета. Статуята е полирана до сребристометален блясък. Въз основа на химически анализ на метала геолозите смятат, че скулптурата е на 200 000 години, което означава, че тя е направена 170 000 години преди съществуването на човека. Образецът е изследван от експерти, които са съгласни с оценката на д-р Чарлз. Очевидно, тези хора са имали религия, наподобяваща нашето християнство.”

 94308313

Доктор Майлз Фредерикс от Нюйоркския университет твърди: „Това е просто християнска пропаганда. Шумерите разказват за анунаките – крилати божества. Може би шумерите са били посетени от тези лунни същества и те просто са моделирали статуята по техен образ и подобие.”

 статуя-ангела

 „Докато мнозина оценяват значимостта на фигурата, други се удивляват защо тя е оставала скрита толкова дълго. Артефактът е изследван от много експерти от НАСА в течение на години”, казва д-р Чарлз Морис.

Но шефовете на космическата агенция пазят информацията строго засекретена, опасявайки се от глобална паника. Те я дават тайно на лица, които по понятни причини остават неизвестни.

Както предава kratko-news.com, статуята е показана на фотографи и репортери и изпратена за по-нататъшно изучаване в неизвестно направление…

 

1 thought on “Древна статуетка на ангел е открита на Луната

Comments are closed.

%d bloggers like this: