Извънземна следа в терористичните актове от 11 септември 2001 г.

s89321432

Преди тринадесет години светът беше шокиран от новината за безпрецедентния по своите мащаби терористичен акт срещу Ню Йорк и Вашингтон. В този ден бяха разрушени небостъргачите на Световния търговски център и загинаха почти 3000 души.

Обстоятелствата около трагедията продължават да предизвикват множество въпроси, които пораждат и различни теории – в това число и за намесата на извънземни цивилизации. Според експерти на нашата планета отдавна са „хвърлили око” представители на най-малко две от тях, известни като „сиви” и „рептилоиди”. Няколко са причините, поради които Земята все още не се е превърнала в тяхна колония: първо – и двете раси се конкурират помежду си за нашата планета; второ – откритата конфронтация против човечеството на съвременния етап от неговото развитие не гарантира сигурна победа.

04553922

За да се справят с последния проблем, хората трябва по всякакъв начин да бъдат уязвени. Пришълците се опитват да го направят посредством няколко метода: внедряване на ГМО в храната, предизвикване на глобално затопляне, провокиране на световни икономически кризи и войни. Вероятно именно последната цел са преследвали извънземните, организирайки атаката на САЩ през 2001 година.

УЛИКИ ПРОТИВ ПРИШЪЛЦИТЕ

Уфолозите твърдят, че са открили мотива, който вероятно е ръководел космическите нашественици при организиране на терористичните актове отпреди 13 години. Има няколко улики в подкрепа на тази теза.

Например атаката на Пентагона, която се осъществява половин час след събитията в Ню Йорк. Тоест в момент, когато всеки ще е нащрек и в очакване дали друг самолет с ислямисти на борда няма да атакува на друго място. Освен това да не забравяме, че Пентагонът е щаб-квартирата на американските въоръжени сили и се охранява изключително строго от възможни нападения по всяко направление. Как в такава ситуация не е забелязан огромният пътнически лайнер? Къде са били системите за противовъздушна отбрана, къде е била изтребителната авиация? Защо едновременно е отказала тройната система за защита на Пентагона от нападения по въздуха? Не е ясно…

s23748765

По-нататък: защо самолет с размах на крилата 38 метра е направил само петметрова дупка в сградата? Нима крилата магически са се сгънали преди сблъсъка? Още по-странно изглежда това, че на снимките на мястото, където се смята, че се е врязал самолетът, не се виждат отломките му. Възниква усещането сякаш не е имало никакъв самолет.

s55685926

Според уфолозите е точно така. Авиолайнерът, насочен към щаб-квартирата на армията на САЩ, не е бил нищо повече от холограма, маскираща изстрелян от извънземни снаряд, изработен от специална непозната сплав. След като пробива огромна дупка в сградата, той се разпада на молекули, без да остави никакви следи. Така са заличени уликите, посочващи истинските виновници за трагедията.

Много подозрителни детайли има и в обстоятелствата около разрушаването на кулите на СТЦ. Веднага след публикацията на официалните резултати от разследването мнозина си задават един и същи въпрос: как железобетонни сгради, чиито конструктивни схеми позволяват да издържат земетресения, рухват от сблъсъка със самолети? Малко вероятно е пожарът на някои от горните етажи, па макар и подхранен от тонове авиационно гориво, да е предизвикал толкова високи температури, че да разтопи и отслаби стоманените носещи греди. Небостъргачите по цял свят неведнъж са преживявали пожари, но нито един от тях не е паднал по тази причина.

Независими изследователи правят извода, че унищожаването на кулите прилича повече на контролирано взривяване. В полза на тази теория говори фактът, че отломките от небостъргачите не се разпръскват безразборно и повреждат само незначителен брой от околните здания. Освен това поразителна е и скоростта на разрушаването им: около 10 секунди! Това е много по-малко, отколкото е необходимо на пожара да предизвика срутването.

Като обяснения за тези странности уфолозите изказват теорията за използването на рентгенов лазер от страна на пришълците – или т.нар. „разер”. Лъчите му са невидими за човешкото око и видеокамерите, но мощността му е достатъчна да разреже железобетонните конструкции. Именно той е предизвикал пожарите, а след това е разрушил кулите-близнаци. Самолетите, както и в случая с Пентагона, са били само холограма.

Като доказателство за използването на лазер уфолози посочват зафиксираното повишаване на радиационния фон в района на „терористичния акт”, както и снимки, на които се виждат равномерно срязани, като с нож, метални греди, открити сред развалините на Световния търговски център.

39797928

Японски туристи са заснели сензационни кадри, на които се вижда, че полетът на „боингите” се ръководи от летящи чинии.

Два дни след терористичните нападения в Ню Йорк японски медии вече не повтарят американската версия за арабските камикадзета. Телевизията показва снимка на атаката на небостъргачите, направена от вездесъщите японски туристи. На кадрите се вижда как редом с „боингите”, пикиращи над СТЦ, кръжат неидентифицирани летящи обекти…

178588

ВЕСТНИЦИТЕ ОБВИНЯВАТ НЛО

– „Боингите” имаха странна траектория на полета. До последния момент оставаше неясно накъде се насочват – казва главният конструктор на японската авиокорпорация „JAC” Сиоко Тавосуни. – Те летяха сякаш въпреки здравия смисъл и правилата.

На въпроса какво е станало с пътниците на четирите заловени от терористите самолета, отговорът е прост: всички те са били отвлечени от пришълците. Както е известно, извънземните не за първи път вземат хора на своите космически кораби.

Безусловно, ще се намерят немалко скептици, които ще се усъмнят в съпричастността на извънземни цивилизации към събитията отпреди 13 години. Те имат право на собствено мнение. Но нека прекалено недоверчивите още веднъж анализират всички несъответствия в трагичната история от 11 септември 2001 г. и това, за кого е изгодно случилото се. Може би тогава по-сериозно ще се отнесат към изводите на квалифицираните учени и уфолози.

 

1 thought on “Извънземна следа в терористичните актове от 11 септември 2001 г.

  1. Категорично заявявам, че ние не сме го направили, за ония не отговарям.

Comments are closed.

%d bloggers like this: