Извънземни предупреждават за опасност (видео)

Земята се тресе от природни катаклизми, които учените обясняват с глобалните изменения в климата. Властите в Германия призовават гражданите да се запасяват с вода, хранителни продукти и лекарства. С аналогично послание се обръща към американците и президентът на САЩ. Каква е причината за такива действия?

Измененията в климата предизвикват урагани, наводнения, активизиране на вулкани, силни земетресения, но вероятно освен това съществува и по-сериозна заплаха. И е възможно тя да идва от… Космоса. Руските уфолози Юрий Григориев и Анна Ажажа твърдят, че са намерили отговор на този въпрос. Според тях Земята е заплашена от огромен астероид, способен да унищожи всичко живо на планетата.

Уфолозите твърдят, че извънземна цивилизация ни предупреждава за бъдещия катаклизъм. Хората имат време да се подготвят за отразяване на удара, но само в случай че се вслушат в сигналите от звездите. Според уфолозите полученият от Космоса сигнал  HD 164595 повтаря предупреждението, предадено в знаменития сигнал WOW, приет през 1977 година. Това означава, че не ни остава много време до катастрофата…

%d bloggers like this: