Каква ще бъде за вас 2014 год?

crystal-universe1600x1200

Да анализираме каква ще бъде годината за всеки от вас в зависимост от датата на вашето раждане.

В нумерологията всяка година носи в себе си определена вибрация. Доколко тя може да бъде положителна или отрицателна именно за вас – всеки трябва да изчисли, опирайки се на вибрациите на сумите от деня и месеца на своето раждане. За целта се изчислява Число на персоналната година.

Например човек е роден на 17. 04. За изчисляването на Числото на персоналната година е необходимо да съберете цифрите на деня и месеца на раждане, като сведете получената сума до едноцифрено число (от 1 до 9). А след това към него да добавите числото на календарната година, в нашия случай 2014 година:

– месец на раждане: 0 + 4 = 4;

– ден на раждане: 1 + 7 = 8;

– календарна година: 2 + 0 + 1 + 4 = 7.

След това съберете преобразуваните числа: 4 + 8 + 7 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1.

И така, 2014 за човек, роден на 17. 04., преминава под влияние на вибрациите на числото 1.

Да анализираме каква ще бъде 2014 г. за всеки от вас.

Число на персоналната година 1

Това е вашата година! В този период ще престанат да действат сдържащите сили, които са причина за разочарования и униние, характерни за предишната година. В областта на кариерата и бизнеса годината е много перспективна. Съдбата може да ви подхвърли изгодно предложение или сделка.

Трябва максимално да се възползвате от своите шансове. Ще се появи възможност да получите независимост, да намерите нова работа. В областта на семейните отношения също ви очакват промени. За самотните хора е голяма вероятността да срещнат своята половинка. Ако семейният ви живот не върви, тази година ще стане преломна за вас. През 2014 г. ще трябва да се простите с тежкия товар на изминалите години и смело да погледнете в бъдещето.

Число на персоналната година 2

Тази година ви обещава пътешествия, смяна на работата или жилището. Възможни са малки препятствия в делата, но не бива да се разстройвате. Това не е най-добрата година за професионална дейност и само търпението и вниманието могат да донесат дългоочакваните резултати. Успешни ще бъдат посредническите услуги, насочени към предотвратяване на конфликти и спорове.

В областта на любовта и семейните отношения това е година на колебания и съмнения. Не вземайте прибързани решения, има голяма вероятност да направите грешка. Използвайте периода за натрупване на силите, които сте изхабили през миналата година. Времето не е подходящо за осъществяване на някакви глобални идеи и замисли, най-добре е да изчакате. Годината предполага бавно и внимателно придвижване напред.

Число на персоналната година 3

Благоприятна година във всички сфери на живота. Старите проблеми и дела постепенно ще се решават от само себе си, животът ще ви предостави много нови възможности – главното е да не сгрешите в избора! Благоприятна година за придвижване по кариерната стълбица и във финансовите въпроси. Година на приятни изненади! Възможно е да ви повишат заплатата или да започнат да дават премии. Важно е да не се съмнявате в своите сили.

Именно през тази година можете да постигнете много. Важен, успешен и полезен период за сърдечни дела. Вашият коз ще бъде личното ви обаяние, благодарение на което ще се повиши интересът от страна на противоположния пол към вас. Очакват ви щастие в приятелството и в любовта. Самотните ще получат възможност да се запознаят със своя партньор и дори да встъпят в брак.

Число на персоналната година 4

През тази година ви предстои много да се трудите. Край на развлеченията и празниците. Трябва да сте по-сериозни и да съберете сили за солидна работа. Запасете се с търпение, предстои ви тежък, къртовски труд, чиито плодове няма да жънете скоро.

В работата и кариерата няма да има бързи резултати, но трудът ви непременно ще бъде оценен в бъдеще. Избягвайте риска, особено що се отнася до парите. Периодът не е благоприятен за пътешествия.

Ако през годината проявите настойчивост и не мързелувате, ще можете да поставите фундамента за следващите 5 години. В общуването с хората могат да възникнат усложнения. Проявявайте търпение към вашите любими и близки. Тази година ще провери отношенията ви за тяхната стабилност. Старайте се да не вземате прибързани решения под влияние на лошото си настроение. Следващата година обезателно ще постави всичко по местата.

Число на персоналната година 5

През тази година ще настъпят промени, които сте очаквали отдавна. Ще сте изпълнени с енергия. Ще се появи огромно желание да общувате, да пътешествате и да се запознавате. Годината ще е интересна и богата на приключения. В работата е възможно повишение, различни поощрения или удачна смяна на мястото. Ще се появят изгодни запознанства, които ще послужат за осъществяване на грандиозните ви планове.

Не се страхувайте от риска – през тази година късметът е на ваша страна. Самотните трябва да внимават с новите запознанства и търсенето на половинки – няма да постигнат очакваните резултати. Семейните ще изпитват прилив на романтизъм и любов към своите партньори. Не е изключена и смяна на обкръжението, на партньора или на приятелския кръг. Годината е благоприятна за пътешествия. Като цяло, 2014 ще е много интересна за вас.

Число на персоналната година 6

Вибрацията на тази година е най-стабилна и хармонична. 2014 г. е най-благоприятна за романтични запознанства. В семейните отношения ви очакват щастие и хармония. Голяма е вероятността от възобновяване на стари запознанства.

Можете неочаквано да срещнете добър човек, когото отдавна не сте виждали и много сте искали среща с него. Противоположният пол ще търси вашата компания. Семейството и близките ще играят важна роля през тази година. Самотните ще получат възможност сериозно и задълго да се увлекат и да получат емоционална стабилност.

Именно тази година е най-благоприятна за създаване на семейство и укрепване на отношенията с близките. По отношение на работата и кариерата 2014-а е подходяща за нови инвестиции и начало на собствена дейност. Ще усетите подобряване на материалната ситуация. Но не бива да се отпускате. Само от вас зависи дали годината ще се окаже полезна за вас по отношение на работата и кариерата, или не. Добра година за придобиване на недвижимост.

Число на персоналната година 7

Това е време на самооценка, на вътрешни търсения, духовно и интелектуално развитие, размисли за собствения живот. Ще имате нужда от време за уединение, за да преразгледате своите цели, отношения и самата посока на своя живот. Ако става дума да узаконявате идеите си, има голяма вероятност именно сега да се реализират ваши отдавнашни мечти и проекти.

Но не рискувайте, в материален план са възможни загуби. Има опасност от временни препятствия и забавяне на решаването на въпроси, свързани с работата, кариерата или бизнеса. Финансовите дела в този период за вас няма да са така важни.

Личните въпроси ще се придвижват бавно. Това е година на дълбоки размисли, тя не допуска фриволност и лекомислие. Не бързайте да встъпвате в брак – през 2014-а имате голяма склонност към самоизмама. Желателно е да не се занимавате с инвестиции и да отложите придобиването на недвижимост за следващата година.

Число на персоналната година 8

Много благоприятна година за решаването на материални въпроси. Удачен период за издигане в службата, затова не се страхувайте да се проявите – дошло е време да заявите за своите права. Годината е благоприятна за започване на собствен бизнес, инвестиране, придобиване на недвижимост. 2014-а е покровителствана от една от най-мощните вибрации, затова няма никакво съмнение, че ще ви изслушат и ще ви подадат ръка.

Можете смело да разчитате на помощ и протекция от влиятелни особи. Ще почувствате значителен прогрес във всички сфери на живота. В личен план годината обещава интересни запознанства. Самотните жени имат шанс да срещнат влиятелен и финансово осигурен партньор. Мнозина могат да разчитат на придобиване на жилище при много изгодни условия или на получаване на наследство.

Число на персоналната година 9

Тази година завършва 9-годишния нумерологически цикъл и носи в себе си определена опасност. Тя ще е трудна във всяко отношение. Дори ако не сте удовлетворени от своята работа, бизнес, личен живот, отношения с приятели и близки, трябва да се запасите с търпение. Всички промени оставете за следващата година.

В професионалната дейност ви очакват леки задръжки в делата и финансови проблеми. Избягвайте сключването на договори и подписването на важни документи. Ако имате възможност, отложете новите проекти до следващата година.

2014 г. не е благоприятна за начинания, но покровителства приключването на всякакви проекти. Затова довършете започнатите дела, свързани например с бизнес, професионална дейност, административни въпроси. В личните отношения ще трябва да поставите всичко по местата. Ако отдавна се готвите да прекратите връзка, вашият час е настъпил – най-добре е да го направите именно през тази година.

 

%d bloggers like this: