Какви сте били в минал живот

goroskop2
Децата индиго лесно си спомнят своите минали животи, което доказва не само реалността на реинкарнацията, но и ни кара да се замислим защо тези спомени са блокирани у обикновените хора. На този въпрос няма еднозначен отговор, но вероятно паметта е блокирана, за да не пречат знанията ни от минали животи да усъвършенстваме душата си. А причината, по която идваме на Земята, е само една – да усвоим някакъв урок, да получим определен опит.

Под хипноза човек лесно си спомня своите минали животи и тази практика често се използва от лекарите при лечение на пациенти, тъй като причината за много заболявания, особено за сериозните, лежи дълбоко в нашето подсъзнание.

ПЪРВИ МЕТОД

Оказва се, че можем и сами да си спомним своите минали животи. И най-простият начин за това са нашите сънища.

Първо, трябва да повярвате в реинкарнацията, иначе скептицизмът ще ви изиграе лоша шега. Второ, научете се „да си поръчвате” сънища, което умеят много добре да правят децата. С възрастта, за съжаление, губим тази способност.

И така, мушнете се под одеялото и мислено си повторете няколко пъти, че насън ще се отправите там, където непременно ще ви покажат вашите минали животи. Тази мисъл можете да си повтаряте и през целия ден, щом си спомните за нея.

Този метод е много действен – неслучайно го използват хората, които практикуват осъзнати сънища, но там настройките са по-различни. Може би още след първата нощ ще се събудите в известен шок от видяното. Запишете всичко, което сте запомнили, и се постарайте сами да разберете какво означава. Практиката може (и дори трябва) да продължи, благодарение на това ще можете да постигнете по-добри резултати. А и сънищата ви ще станат значително по-ярки и интересни.

ВТОРИ МЕТОД

Той е по-сложен, тъй като трябва да владеете (или да усвоите) практиката на пълно отпускане (релаксация). Именно в такова състояние можете да започнете да си спомняте събития от живота си, като постепенно се потапяте все по-надълбоко, чак до самото си раждане. А след това отидете още по-дълбоко – в минал живот. Понякога за това са нужни месеци, но ако сте упорити и имате огромно желание да разберете какви сте били в минал живот, успехът ви е гарантиран.

Трябва само да сте наясно, че ако на определен етап не можете да се потапяте по-нататък – това идва от блокировка в подсъзнанието, която трябва да се премахне само с настойчивост и упорити тренировки (ако не се получи днес, ще стане утре, вдругиден, след седмица). И не забравяйте, че при работа със спомените са много важни дребните детайли.

След това трябва да видите своите минали животи. Да, това е безспорно любопитно, но не само. Миналите животи могат да станат ключ към вашето здраве, успех, богатство, а като цяло – към осъзнат и щастлив живот.

%d bloggers like this: