Кога се е появил човекът на Земята

obesjana 

Учени, богослови, философи се опитват да дадат отговор на този въпрос. При това теоретиците са разделени на три лагера: едните вярват в Божия промисъл, другите – в Дарвин, останалите – в извънземна намеса.

Според Дарвин човекът е произлязъл от неандерталеца, т.е. постепенно е еволюирал от маймуна до човекоподобно същество. Но как преди 40 000 години вместо звероподобните неандерталци изведнъж се появяват кроманьонците – високи, стройни и красиви? Изучаването на генетичния код на неандерталеца показва огромна разлика с генетичния код на кроманьонеца – човека от съвременен тип.

04896092

В Библията се споменават най-древните срещи на човека с пришълци, детайлно се описват „ангелите”, посетили град Содом. Според библейските текстове на „ангелите” са им необходими храна и подслон, а и физически те толкова приличат на хората, че местните едва не ги нападат да ги „обезчестят”. Налага се „ангелите” да бягат от града, след което Содом е унищожен. Свещеното писание разказва за тях като за човекоподобни същества…

93780704_1352727600_Avraam_Vizit_treh_angelov

Не се знае със сигурност как се е появил човекът на Земята. Възможно е обаче и обратното – внезапно появилият се кроманьонец, т.е. човек от съвременен тип, да е „ангелоподобен”. Тази фантастична хипотеза все още очаква своето потвърждение.

Смята се, че човечеството в цивилизован вид, т.е. когато започва да използва писменост, възниква преди около 5000 години. Според мерките на Вселената това е изключително малък промеждутък от време. Официалната наука предпочита деликатно да избягва въпроса за съществуването на високоразвити цивилизации преди това. Постоянно се набляга, че съвременните хора са единствените на планетата, достигнали върха на развитие в техническо отношение. Макар че много косвени доказателства говорят, че не е точно така.

Освен Атлантида, описана в диалозите на Платон и Херодот, и легендарната северна страна Хиперборея съществуват и много континентални държави, достигнали невиждан разцвет. Въпреки пренебрежителното отношение на някои историци към такива митични народи има артефакти, които потвърждават тяхното съществуване. Много от тях са открити на територията на съвременен Китай. За разлика от островните държави, които загиват заради природни катаклизми, територията на древната китайска империя е запазена доста добре. Археолози откриват пирамидални строежи, аналогични с египетските и южноамериканските.

131

Властите на Китай старателно крият наличието на пирамиди на територията на Поднебесната. Координатите на китайските пирамиди – 34º 25′ 08″ с.ш.
108º 56′ 00″ и.д. Някои твърдят, че пирамидите носят мистичен характер и дори че са с извънземен произход

Новосибирски учени потвърждават съществуването на единен арктически континент в древността – Арктида-Хиперборея. Според техните изследвания, публикувани в международното списание Precambrian Research, Земята на Франц-Йосиф, архипелагът Шпицберген, шелфът на Карско море и Новосибирските острови някога са били един континент. При това изследователите успяват да докажат, че континентът Арктида е съществувал два пъти с разлика от 500 млн. години.

 photo_Drjagin-1_001-2

Хипотезата за съществуването в древността на материка Арктида на Северния полюс и намиращата се на него страна, наречена Хиперборея (Арктида, Даария) се илюстрира от копие на картата на Даария, направено от Герхард Меркатор през Средновековието от изображение на стената на една от египетските пирамиди в Гиза

_____________________

Герхард Меркатор (Gerhardus Mercator, Герхард Кремер, 1512 – 1594) — известен фламандски картограф и географ.

Според концепцията за палеокосмическите контакти преди идването на ариите на нашата планета на Земята вече са живеели представители на четири други раси – синя, жълта, черна и червена. От тях само представителите на “синята” раса могат да се разглеждат като аборигени на нашата планета. Останалите, подобно на ариите, са дошли от далечни звезди. Жълтата раса се свързва със съзвездията Лебед и Лира, червената – със съзвездието Касиопея, черната – с Орион. Всяка от расите заема един от съществуващите в онези далечни времена земни материци, има собствена цивилизация и развива свои традиции. Хората от синята раса живеят в Антарктида, която тогава не е скована от ледена покривка. Представителите на жълтата раса обитават Пацифида (несъществуващ днес континент в Тихия океан). Черната раса заема материка Лемурия в Индийския океан (между Мадагаскар и Цейлон). Хората от червената раса живеят в Атлантида (Атлантическия океан). Ариите – представителите на последната, бялата раса, създават своя цивилизация в Арктида (материк, съществувал някога в Северния океан, който тогава все още не е Ледовит). Северният полюс се намира в района на полуостров Лабрадор (територия на съвременна Канада). Така че Арктида се е намирала в зоната на умерения климат, а на сегашната територия на Русия са тропиците. Умерен е и климатът в Антарктида.

Това откритие за сетен път потвърждава, че индийските и славянските легенди за далечната северна прародина не са мит, а описание на много древни, но напълно реални събития от миналото на човечеството, за разлика от официалната версия на историята.

Древните египтяни, китайци, атланти, хиперборейци, народи на южноамериканския и африканския континент обединяват своите технологии, които са фантастични дори за нашето съвремие. Учените продължават да не намират отговор на въпроса как са повдигани огромните блокове при строителството на пирамиди или как са изработени и поставени гигантските статуи на о. Пасха. В легендите на почти всички народи се споменава за богове, пристигнали от небето… и следва описание на апарат, оприличаван на фантастично същество.

drevnost3

Знанията за природата и ученията на великите философи достигат до нас през хилядолетията. Докато информацията как са построени пирамидите и как се е появил първият човек е изчезнала. Може би тя нарочно е „изтрита” от паметта на хората?!

Откъде все пак произхожда човешкият род? С всяко ново откритие на генетиката привържениците на дарвинизма намаляват, а доказателствата за невъзможността за самостоятелен произход на видовете стават все повече.

Версията за намесата на извънземен разум днес е особено актуална. Още повече че тя органично кореспондира с религиозните учения – при това не само със съвременните, но и с тези, които отдавна вече са артефакти.

 

1 thought on “Кога се е появил човекът на Земята

Comments are closed.

%d bloggers like this: