Лиор Сушард – гениален екстрасенс или фокусник

bf5a5c2772ab2d9f345ebc4cca5a7244

Какъв е този човек – гений, телепат, екстрасенс или обикновен фокусник? На този въпрос никой не може да отговори, както и на въпроса как го прави…

Лиор Сушард е човек с уникални способности и един от най-силните телепати в света. При всяка своя демонстрация Сушард шокира хората със силата на мисълта си. Способен е не само да прочете мислите на друг човек, но и да ви накара да мислите като него. Пред очите на всички, единствено със силата на мисълта си, той огъва метални лъжици и движи предмети.

При това световноизвестният телепат води тайнствено съществуване. Феновете му трябва доста да се потрудят, за да изкопчат каквато и да е информация за неговия живот.

Лиор Сушард предпочита да пази личните си преживявания в тайна, което още повече привлича интереса към неговата персона. Той не отговаря на преки въпроси за възрастта си, но според някои източници е роден на 6 декември 1981 г. Някога, все още никому неизвестният Сушард се регистрира за участие в шоуто на своя знаменит съотечественик Ури Гелер, където посочил рождените си данни.

Известно е, че Сушард е роден и живее в Тел Авив (Израел). Преди две години се жени. Избраницата си Лиор покорява с удивителните си способности, като при запознанството им познава номера на телефона й. Двойката очаква момченце, а полът на детето е определен, разбира се, от самия телепат.

Лиор Сушард е поставян наред с такива известни менталисти като Волф Месинг, Дарън Браун, Даниил Шмаков, Торстен Ганевер, Кейт Бери и др.

Ментализъм се нарича един от начините на провеждане на психологически опити, който демонстрира екстрасензорни способности пред публика. При такива изпълнения се използва телепатия, ясновидство и дори хипноза.

Самият Сушард признава, че обожава да демонстрира пред хората силата на своя ум. Харесва му да наблюдава удивлението им, особено когато разкрива мислите им, но още повече, когато казват това, което той иска.

Лиор Сушард наскоро издава книгата „Четящият мисли”, в която споделя тайни за това, как да открием у себе си силата на мисълта и да получим това, което искаме.

2 thoughts on “Лиор Сушард – гениален екстрасенс или фокусник

  1. С нетърпение очаквам издаването на книгатана Лиор Сушард на български език!

  2. Уникален феномен е Лиор!Имах щастието да се запозная с него.Според мен най-добрия съвременен менталист!

Comments are closed.

%d bloggers like this: