Мексико дава доказателства за контактите с извънземни

Мексиканското правителство обнародвало древни документи, които според уфолозите завинаги ще поставят точка в споровете за съществуването на извънземни цивилизации.

Mayn-Documents

(1) Двете разположени в центъра окръжности очевидно обозначават Земята. (2) Това е космически кораб. (3) Вероятно това е голяма комета или астероид, насочени към Земята. (4) Прилича на летателен апарат, предназначен да отклони курса на кометата или метеора, подобно на апарата Deep Impact на НАСА. (5) Астронавт, управляващ космическия кораб. (6) Летателен апаратът, управляван от човека.

На снимките е обнародваният от мексиканското правителство артефакт на цивилизацията на маите, чиято възраст превишава 1300 години. Според специалистите той убедително доказва, че не сме сами във Вселената и че в древността Земята е посещавана от представители на други светове с високоразвита цивилизация (най-малкото са имали космически кораби).

Нещо повече, изследователите смятат, че артефактът ще помогне да се разкрие тайната на произхода на човешкия род на Земята.

Мексиканското правителство пази в тайна този артефакт в продължение на 80 години. И едва през 2012 г. група документалисти под ръководството на продуцента Раул Хулио-Леви в сътрудничество с високопоставени мексикански чиновници, заснемат филм за тази стара находка. Снимките на филма са с подкрепата на президента Алваро Колом Кабалиерос.

„В Мексико се пазят древни ръкописи, артефакти и други документи, убедително доказващи, че действително са осъществявани контакти между представители на маите и пришълци от други светове. Цялата тази информация ще бъде потвърдена от археолозите”, казва Кабалиерос.

В документалния филм на Хулио-Леви има интервю и с друг високопоставен чиновник – министъра на туризма на Мексико Луис Аугусто Гарсия Росадо. Росадо потвърждава съществуването на доказателства за контакта на маите с извънземни и привежда фрагменти от преводи от древни ръкописи, които правителството държи в строга тайна в подземни хранилища. Освен това той споменава и за съществуването на „площадки за кацане в джунглите, които са на около 3000 години”.

%d bloggers like this: