Мистерията на „Черния принц”

80787436

През 1955 г. астрономи зафиксират странен обект в орбитата на Земята с диаметър около 10 метра, с яйцевидна (овоидна) форма и с покритие от графит – т.е. абсолютно черен. Обектът се вижда добре или на фона на Луната, или когато закрива звезда. Тъй като овоидът (наричат го „Черният принц”) е забелязан две години преди изстрелването на първия изкуствен спътник, веднага възниква логичното предположение за извънземния му произход. Според изчисленията небесното тяло се движи по орбита на височина от 26 000 до 80 000 км.

Но най-интересното е, че „Принцът” се движи обратно на въртенето на Земята! Обикновено всички ракети-носители излитат по посока на движението, защото това дава добро ускорение. Например при изстрелване от Екватора то е повече от 450 м/сек. А щом „Черният принц” лети по толкова неизгодна орбита, това означава, че е изстрелян от изключително мощна ракета, за която 450 метра в секунда са дреболия. Или може би е пристигнал от далечния Космос…

СРЕЩА С ТАЙНАТА

На 9 ноември 1967 г. САЩ изстрелват космически кораб с трима астронавти на борда. Имената на членовете на екипажа са неизвестни и до днес. Да ги наречем 1, 2 и 3. Корабът два пъти променя орбитата си, преди да достигне траектория на сближаване. На 12 ноември корабът увисва, изравнявайки орбиталните скорости, на 55 м от „Черния принц”. Орбиталният „аристократ” е абсолютно черен, а обемът му е около 1820 куб.м. Естествено, не може и дума да става целият да бъде доставен на Земята.

Tainy41_WEB-22

cherny-princ

Астронавти 2 и 3 излизат в открития Космос и използвайки реактивните двигатели на скафандрите, облитат „Черния принц”. Астронавтите правят фото- и кинозаснемане със специални апарати. „Черният принц” няма двигатели и илюминатори (а може би не са открити), но при по-близък оглед се установява наличието на люк, покрит с непроницаем капак, подобен на черупка на костенурка.

Астронавт 2 успява да го отвори и да влезе вътре. Наистина, не е известно достоверно какво точно вижда там, но на американския кораб са взети няколко малки предмета и… мумия. Всичко това успешно е доставено на Земята. Очевидно „Черният принц” е бил не просто напуснат от астронавтите, но и миниран (с малък заряд). През 1970 г. обектът е взривен в орбита, за да не може никой да  попадне на борда му.

Чрез радиологичен анализ е определена възрастта на „космическата” мумия – около 10 000 години. Артефактите, изследвани в земни лаборатории, наподобяват много на изделия на древноегипетски майстори, но изработени на по-високо технологично ниво.

Какво представлява „Черният принц”? Гробница на велик фараон, изстреляна на много висока орбита преди хилядолетия? Тогава е обяснима липсата на илюминатори. Но за какво е люкът? Ясно е, че първо мумията трябва да се постави вътре, но защо след това отворът не е запушен? Предполагало се е посещение на небесната гробница? Интересно – от кого?…

http://tainy.info

4 thoughts on “Мистерията на „Черния принц”

  1. Black knight se kazva obekta 🙂 da ne bi Barekov da ima ne6to ob6to s prevoda 😀

  2. Възможно е на Марс да е възникнала някяква форма на живот /аеробен-набавящ си енергия, чрез окисление на не големи молекули/ по същия начин, както и на Земята , при условие , че там е имало вода,т.е. съединение на Водород с Кислород,еволюирал е и е стигнал до разум, научил се да се самоизследва , да изследва “материалите” от които се е пръкнал, но нещо лошо се е случило, или комета е блъснала планетата, или разумните същества са се самоунищожили, а една малка част ,на марсиански “Ноев ковчег!”, са дошли на Земята и са заварили себеподобни, но на по-ранен етап на развитие!Дали са на земляните някои познания, но те / земляните/ са били още неспособни да ги усвояват. Някои строежи, наистина озадачават, Пирамидите в Египет, Строежите в Мексико, подводните замъци в Тихоокеанието и т.н.И все пак трябва да правим разлика между живот и разум.Той се явявя крайната спирка на влака на живота! На нашата планета го притежава само човекът на различни равнища на проявление!Така, че след няколко милиарда години подобно събитие е възможно да се случи на Венера пренесено от земляни, ако преди това отдавна вече не са се самоизтреили!

  3. Нещо не ми се връзва !!! Черния рицар лети по орбита от запад на изток, ракетата на хамериканците – от изток на запад. Е как стана тоя номер да си изравнят орбиталните скорости и US капсулата да увисне на 50 м ? И за кви реактивни раници през 1967 г говорим, като тогава и US и СССР астронавтите излизаха вързани с въже? 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: