Момиче възкръсва на погребението си

48562502

Невероятен инцидент станал във филипинския град Аврора, провинция Южна Замбоанга. Тригодишно момиченце, обявено от лекарите за мъртво, внезапно възкръснало на собственото си погребение, съобщава Mirror.

Детето, чието име не се посочва, няколко дни било в кома със силна треска. Когато разбрали, че няма да се справят с болестта, родителите го откарали в болница. Лекарите прегледали момиченцето и съобщили, че то няма пулс. Медиците официално признали детето за мъртво.

Съкрушените от мъка родители организирали погребението. По време на подготовката съседът на скърбящите свалил капака на ковчега, за да могат да се простят с детето. Внезапно момиченцето помръднало с глава. Моментът е документиран на видео. Родителите извадили живото дете от ковчега, дали му вода и отново го откарали в болницата. Според местния инспектор Хедил Тилан в момента детето е у дома си, а състоянието му е много тежко.

Тригодишното момиченце от Филипините далеч не е първият човек, който „възкръсва”, след като лекарите го признават за мъртъв. През 2013 г. подобен случай станал в Китай – дете, което прекарало два дни в моргата, внезапно се съвзело и заплакало…

%d bloggers like this: