Предсказания за 2014 година

timthumb.php

Знаменитата Ванга предсказвала за началото на 2014 година предотвратяване на ІІІ световна война, която може да унищожи всичко живо на земята. Този факт само ще отложи неминуемия световен конфликт, който ще настъпи няколко години по-късно и в който ще бъде използвано химическо, ядрено и бактериологическо оръжие. Освен това според предсказанията й ще има нова вълна на активност на птичия грип, който този път ще вземе много повече жертви. Аномалната активност на Слънцето, която ще се наблюдава в средата на юни или началото на юли 2014 година, ще увеличи броя на хората с ракови заболявания.

Съдейки по катрените на Нострадамус, Китай още в началото на годината ще излезе на доминиращи позиции в света, което ще позволи на тази държава да разположи свое ядрено оръжие в страните от Близкия изток и Африка и така ще се провокира световен конфликт между Китай и САЩ. Астрофизици от САЩ твърдят, че през септември 2014 година към нашата Слънчева система ще се приближи гигантски прашен облак, който ще закрие слънчевата светлина, потапяйки цялата планета в тъмнина и поставяйки под заплаха самото съществуване на човечеството. Освен това разпалването и началото на нов световен конфликт, в който ще бъдат въвлечени много световни лидери, ще започне именно през октомври 2014 година с провокации на американските войски.

Руският астролог Павел Глоба също предсказва глобално затопляне, което заради масовото топене на ледниците ще потопи много райони на Югоизточна Азия и Европа под вода. Нещо повече, крайбрежията на Австралия, Индонезия и Индия ще бъдат заливани от цунами и в тези райони ще има изригвания на вулкани, които ще вземат много жертви.

Ще има и радостни събития и едно от тях ще се случи в средата на 2014 година. То ще придвижи човечеството с векове напред. Тази теория развива Николас Бойл – учен от Кембриджския университет.

Астролози ще открият невидимата планета Нибиру още през април 2014 година. Втората половина на годината според Мария Дювал ще бъде белязана  от всевъзможни конфликти вътре в страните, тъй като глобалните катаклизми и рязкото затопляне ще доведат до многобройни пожари и унищожаването на много посеви и ще причинят глад в много страни на Африка и Югоизточна Азия. Смъртността и гладът ще предизвикат въоръжени конфликти, мародерство, както и преврати, които ще обхванат много региони.

През есента според предсказания, направени от Ванга, може да се очаква засилване на епидемии, за които ще се открият лекарства едва през следващата година. Затова смъртността ще сее паника в много държави, в това число и европейски.

В предсказанията се говори и за настъпване на времето на петото Слънце. В този момент ще се сблъскат космическите цикли, полюсите на Земята ще се изместят, а самата Слънчева система ще промени положението си спрямо оста на Галактиката.

2 thoughts on “Предсказания за 2014 година

  1. Доста страшни неща очакват човечеството тази година!
    Винаги съм гледал по философски на Света, като цяло, вярвам че всичко наобикалящо ни не е случайно и има замисъл!
    Мислил съм за посоката в, която върви човечеството и по-често съм стигал до заключението че или върви в грешна посока, или закъснява със стотици години в правилното си развитие.
    Прочетените неща от статията затвърждават притесненията ми че човечеството рано или късно ще самоунищожи себе си и всичко около себе си, ако наистина мисленето на хората по Света не се промени коренно преди да се стигне до нещо фатално!

  2. Носете си новите дрехи!
    Теглете големи кредити и се рaдвaйте нa блaгините нa животa! Aко горните предскaзaния се сбъднaт поне нямa дa връщaте кредитите

Comments are closed.

%d bloggers like this: