Пришълците са на Земята повече от 15 000 години!

art12

Мнозина вярват, че някога нашата Земя е посещавана от пришълци. И може би продължават да я посещават и днес… Но има ли някакви реални доказателства за това? Някои изследователи смятат, че именно представители на извънземни цивилизации са построили египетските пирамиди и мегалитните комплекси. А какво да кажем за странните артефакти с „извънземна“ тематика?

Тези факти действително впечатляват и ни карат да се замислим колко отдавна хората наблюдават НЛО на нашата планета.

 art29

В наскална живопис, открита в пещера, може да се види рисунка, която може би изобразява пришълец, както и предмет, напомнящ по форма чиния (по този начин обикновено се изобразяват НЛО), която или излита, или каца. Напълно възможно е пред нас да се разиграва сцена на отвличане на хора от НЛО.

art26 

Още по-странно изглеждат фигурите, открити в Каньона Сего, Юта (САЩ), чиято възраст е около 5500 г.пр.н.е.

 art25

Вал-Камоника, Италия. Възраст 10 000 г.пр.н.е. Рисунките в пещерата изобразяват две странни същества.

 art24

Тези снимки показват същества, открити в Еквадор. Обърнете внимание, че са в космически костюми. Редом до тях за сравнение виждате фотография на астронавт от кораба „Аполо”.

 art23

Следващата снимка показва същества, наподобяващи рептилии, открити в Ирак. Възрастта е около 4500 – 5000 г.пр.н.е. Изложени са в Британския музей в Лондон.

 art21

art21-1

Пещерата Пеш-Мерл, намира се редом с Кебререт. Датирана е към 15 000 г.пр.н.е. И двете изображения са от Франция и показват пейзажи с дива природа, но на тях се виждат и много обекти с формата на чиния. При това те ясно се открояват от общия пейзаж.

 art11-4

art11-3

art11-2

art11-1

art11

А тези илюстрации са от книгата на Грей „Дневниците на две експедиции-пътешествия в Северозападна и Западна Австралия 1837, 1838 и 1839 г.”. Той е водел експедиция из пещерите, намиращи се по поречието на река Гленелг, Кимбърли, Северна Австралия, където открил серия настенни рисунки. Аборигените наричали изобразяваните същества Ванджина. Рисунките са направени преди 5000 години.

 art12-1

art12

Тасили, пустинята Сахара, Северна Африка, 6000 г.пр.н.е. Не приличат на хора, нали? Обърнете внимание и на диска в небето…

1 thought on “Пришълците са на Земята повече от 15 000 години!

  1. Струва ми се, че на всеки 12960 земни години цивилизацията се самоунищожава, преди това е създала новия човек- нещо като хибрид. Според мен не пришълци са идвали, а високо развити са отлитали на далеч, тук са останали само хибридите по “техен образ и подобие”

Comments are closed.

%d bloggers like this: