Съкровищата на пришълците

78553

Съществуват много доказателства, че нашата планета нееднократно е посещавана от извънземни. Учените доказват, че гостите от звездите са строители на пирамидите, праотци на човечеството. А някои дори твърдят, че пришълците са скрили своите съкровища на Земята. Това частично обяснява защо древните цивилизации смятат златото за свещен метал и векове наред се покланят на златни идоли. Дори в наше време индианските племена неохотно се разделят със своето злато и всички опити да им се отнеме този скъпоценен метал свършват плачевно.

Съкровищата на пришълците и по-конкретно – на атлантите (смятат ги за потомци на извънземни), учените търсят в една от най-древните египетски пирамиди – пирамидата на Хеопс.

При разкопки е открита тайна камера, която правителството дълго време забранява да бъде изследвана. Неотдавна изследователите пристъпват към изучаването на тайната стая. Към нея водят два тунела – северен и южен, които излизат под прав ъгъл от погребалната камера на царицата. Открити са още през 1872 г. от британския инженер Уаймън Диксън. След това по тунелите е пуснат робот, но не успява да проникне в северния тунел, защото се натъква на завой. По южния тунел роботът се движи цели 63 метра, след което спира пред врата с месингови дръжки. Никой не знае какво се намира зад нея, но любителите на аномалното са развълнувани, тъй като предполагат, че отвъд се намира хранилище, където са събрани съкровища, артефакти и книги от загиналата някога Атлантида. Освен това според учените там може би се съхраняват и извънземни предмети, показващи връзката между древните египтяни и пришълците.

Някои учени дори твърдят, че египетските пирамиди са аналог на съвременните ядрени електроцентрали. При изследванията е установено, че пирамидите могат да произвеждат енергия, а под тях се намират подземни лабиринти, за които нищо не е известно. Напълно възможно е древните египтяни да са произвеждали злато. При това със значителната помощ на извънземните. А може би пришълците от Космоса са дошли на Земята именно за добив на този скъпоценен метал, тъй като според учените той се намира в ограничени количества във Вселената, а благодарение на своите особености е практически уникален. Златото не влиза в химически реакции, прекрасен проводник на електричеството е, отразява енергията от инфрачервения спектър. Затова златото може теоретично да се използва за покритие на космическите кораби, за да бъдат защитени от огромната топлина, излъчвана от звездите.

Освен древните египтяни голямо значение на златото отделят и инките. Те го смятат за потта на Слънцето и много високо го ценят, покланят му се като на висше божество. А слънчевото златно божество Инти може да служи за свидетелство, че древните индианци са имали контакти с пришълци. Така например в град Куско се намира предмет, на който се покланят – златен диск, който се спуснал от небесата пред очите на владетеля. Легендата гласи, че Атауалпа общувал пряко с извънземни, а златният диск е създаден в чест на някакъв важен пришълец.

В същото време след старателно изучаване на древни шумерски текстове ученият и писател Захария Ситчин прави извода, че човешката цивилизация е основана и програмирана за търсене на златото на цивилизация от планетата Нибиру.

Повечето златни изделия, които откриват учените при разкопки, се разглеждат изключително като предмети на религиозен култ или като украшения. И малцина се опитват да открият в тях тайни послания, зашифровани за бъдещите поколения от древни загинали цивилизации или представители на галактики и космически светове.

Ярък пример е златно самолетче, намиращо се в музея на историческите древности в Колумбия под названието „птицеподобна фигурка”. Но ученият Андерсън е уверен, че всъщност това е модел на свръхзвуков самолет. Разбира се, повечето археолози не вярват на това, тъй като в древността не би могло да има никакви самолети. Но Андерсен успява да подложи фигурката на изследване от страна на авиоконструктори от Америка. Те установяват, че това действително е модел на летателен апарат, при това свръхзвуков. Историците просто вдигат рамене и не могат да обяснят този феномен. За извънземни апаратът е прекалено примитивен. Затова учените изказват хипотезата, че в древността на Земята е съществувала цивилизация, която в технически план е била много по-съвършена от съвременната. Напълно възможно е да става дума за Атлантида. Такива златни самолети атлантите подарявали на владетели на извънземни, които ги посещавали.

Още едно място може би таи в себе си свързани с Атлантида тайни – намира се в Еквадор и Перу. Става дума за тайнствени тунели, в които са открити златни артефакти. Много изследователи говорят, че именно Южна Америка е била колония на Атлантида и че там оцелелите атланти са се спасили след катаклизъма.

В тези тунели учените откриват много злато: маски, фигурки на невероятни същества, статуетки, пластини и дискове с нанесени писмена, изображения на машини и други непонятни агрегати.

Независимо от всичко, очевидно е едно: древните високо са ценели златото заради особеностите му, затова са го избрали за послания към потомците. За съжаление, последните отделят много повече внимание на теглото на тези изделия, без да се замислят какво са искали да им кажат техните предци, какви тайни са искали да им предадат, какви знания да споделят. И на човечеството му остава единствено да се надява, че все още не са открити всички съкровища на древността и хората имат шанс да узнаят великите тайни на миналото…

1 thought on “Съкровищата на пришълците

  1. ПРИЕМАМ , ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО…!!!

Comments are closed.

%d bloggers like this: