С помощта на спътници ще контролират мислите ни

e6ca19bb030fd20726fcdd603c58be334efb6027 

Строго секретен документ разкрива планове на световния елит по използването на мозъчни вълни за управление на масите.

Технология, която прави възможен мониторинга и влиянието над човешките умове и мисли поставя въпроса за контрола на човека и човечеството, съобщава beforeitsnews.com.

Според анотацията на патента системата и методът дават възможност за контрол върху хората чрез влияние върху техния мозък. Активността на мозъка на индивида се контролира и се предава на компютър дистанционно с помощта на спътници.

Може би звучи като технологически пробив, но една от целите на това изобретение е създаването на система, способна да намира конкретни възли в главния мозък на индивида, които влияят на такива характеристики като апетит, глад, жажда, комуникативни навици (например използването на определени думи) и т.н. Когато такива връзки са идентифицирани, те могат да бъдат контролирани с един или няколко датчика, анализиращи поведението, фразите или мислите.

Вариант на работата на устройството е монтирането му върху човека (например под косата). То ще въздейства върху активността на определени възли в мозъка, за да създава предварително определено чувство или реакция – например липса на глад, липса на депресия, липса на жажда, липса на агресия и т.н.

%d bloggers like this: