Тайните на Кавказкия хороскоп

 36462020

Руско-френска археологическа експедиция открила в пещера в Кавказ най-стария хороскоп в света. Върху огромен каменен кръг са нарисувани познатите символи, обозначаващи 12-те зодиакални знака. Предварителните анализи показват, че хороскопът е на около 10 000 години! Той е съвременник на наскалните рисунки на човека от каменния век и свидетелство колко древна наука е астрологията. Най-вероятно той е родоначалник на всички хороскопи.

Интересното обаче е, че кръгът, както и стените на пещерата са покрити с йероглифни надписи на неизвестен език. Учените от Франция намерили ключа към разшифровката на част от тях, тъй като някои йероглифи наподобяват знаци от древноегипетското и древнофиникийското писмо. Специалистите са поразени – надписите съдържат предсказания за събития в човешката история, които трябва да се случат след хиляди години!

Не само Нострадамус, който живее „само преди някакви си” петстотин години и чиито пророчества и досега се тълкуват различно от изследователите, не е признат от официалната наука. Съществуват още множество текстове-предсказания с египетски, индийски, юдейски, южноамерикански произход. Всички те не се приемат от официалната наука, тъй като подронват устоите й. Защото в противен случай ще й се наложи да признае, че дарбата на ясновидството може да позволи на човека да надникне необозримо далеч във времето. Или пък че тези данни са оставени на нашите предци от пътешественици от бъдещето или по друг фантастичен начин.

Загадъчните йероглифи разказват за историята на човечеството от времената на строителството на великите пирамиди, Рождество Христово, откриването на Америка от Колумб и т.н., обхващайки не само стремителното техническо развитие на ХХ век, двете световни войни, но и началото на ХХІ век. С това обаче разказът не се ограничава, остават още неразшифровани надписи.

„Тези документи, а това са именно документи, в близко време ще ни разкажат как се е развивала историята в действителност, а съдейки по онези части от текста, които вече са разшифровани, тя съществено се отличава от „книжната” история, която познаваме – казва д-р Жорж Фабия, участвал непосредствено в работата над древните текстове. – По традиция се допуска, че единствено библейските пророчества са верни. Но тук учените са безсилни: има книга на известен език и има факти, които доскоро се смятаха за измислица, докато не бяха потвърдени от археолозите. Но библейските пророци също са предсказвали събития от бъдещето, отдалечени от тях стотици и хиляди години. Защо да не са го направили и други народи? И още една характерна особеност, която не бива да се пренебрегва. Върху каменния диск и стените на пещерата ясно са изобразени пътешествия в Космоса. Космическите кораби върху тези рисунки толкова приличат на съвременните, че възникват обосновани предположения за влиянието на извънземни цивилизации върху създателите на този хороскоп.”

От гледна точка на период от 10 000 години събитията от близкото бъдеще са дреболия. За толкова древен документ цялото бъдеще е равноценно: предсказанията за всяко събитие в него вече са чудо. Но нашите съвременници особено се интересуват от времето, в което ще живеят те или техните най-близки потомци. А тези пророчества могат да бъдат проверени. Освен това природата на човека е такава, че личното и близкото винаги повече ни вълнува от отдавна отминалото, независимо колко грандиозно е било то.

Ето някои от разшифрованите пророчества за близките 20 години, както ги тълкува Ж. Фабиа.

– Ще настъпи колонизация на Луната и Марс.

– Учените ще открият универсално лекарство срещу всички съществуващи болести.

– Човечеството ще навлезе в период от серия екологични катастрофи, които ще продължат, докато земната цивилизация не осъзнае необходимостта от промяна на избрания път.

– Най-накрая ще се състои среща на земляните с представители на извънземни цивилизации.

Множество тайни от Кавказкия хороскоп все още не са разкрити. Учените са заинтригувани от още един забележителен детайл: йероглифните надписи в началото на редица рисунки върху стените на пещерите започват и завършват с изображение на извънземно същество.

Възможни са две обяснения на този феномен. Пришълците от Космоса са се намирали в изворите на земната цивилизация и скоро тя ще достигне ниво, когато те ще са готови да я приемат в своето съобщество. Другото обяснение е, че цялата земна история е програмирана от извънземните отначало докрай, за което свидетелстват и точните указания за събития от близките десетилетия. Дали това наистина е възможно? Скоро ще узнаем…

2 thoughts on “Тайните на Кавказкия хороскоп

  1. Време ние (човечеството) да разбере, че не сме сами. Да но да се появят много скоро.

Comments are closed.

%d bloggers like this: