Тестът, предсказващ, че Нибиру се намира във Водолей, се сбъдна!?

Planet ekzo

The Higher Truth Channel – част от потребителския канал YouTube, предоставя доказателства, че предсказанията за това, че кафявото джудже, определено като „огромен обект”, се намира в съзвездието Водолей, се сбъднаха.

В основата на предсказанието са предположенията, че това, което е наблюдавано в съзвездието Водолей, действително не е било слънчева аномалия, а по-скоро „огромен обект”. В рамките на теста, доказващ съществуването на това небесно тяло, е изказано предположението, че обектът трябва да предизвиква клъстерни земетресения с магнитут 6 степен, като се прогнозират най-малко четири за една седмица, както е пет земетресения в 10-дневен период. Предупреждава се и за повишена активност на болиди през април и май, засушавания, торнадо. Освен това се прави подробна прогноза за ситуацията на Западното крайбрежие на САЩ.

Nibiru__The_Movie_Planet_X_Revealed

Всички тези предсказания се сбъднаха. Тестът е наречен „тест Нибиру”. Можете и сами да проверите доколко това реално работи, пише интернет изданието за алтернативни новини beforeitsnews.com.
 
Първото видео е доказателство, че тези прогнози се сбъдват, а във второто накратко се припомнят предишни хипотези, повлияли на формирането на идеи и свидетелстващи за това, че много природни катаклизми и аномалии са свързани не с дейността на Слънцето, а с влиянието на кафявото джудже, намиращо се в момента в съзвездието Водолей.

%d bloggers like this: