Хороскоп за май 2014 година

12345

Тази година май едва ли ще се окаже така безгрижен, както ни се иска. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми, които да коригират плановете ви. Особено внимание изискват собствеността върху недвижимите имоти, както и скъпо струващото имущество. У мнозина ще се появи възможност да започнат собствен бизнес. Очаква се и бум на творческата активност, особено сред хората с отношение към словесността и ораторското изкуство. В началото на месеца са възможни кратки финансови затруднения. Към средата ще се появи възможност да започнете дългосрочни рентабилни проекти и да получите допълнителна печалба от това, над което отдавна работите. В края на май на преден план ще излезе взаимодействието с роднини.

Благоприятни дни: 1 – 6, 8 – 13, 15 – 20, 22 – 27, 29 – 31.

Неблагоприятни дни: 7, 14, 21, 28.

Напомняме, че за „чисти” знаци се смятат хората, родени от 1 до 18 число, а върху останалите влияние оказват предишният и следващият зодиакален знак – както в характеристиката на личността, така и в астрологическите предсказания, което трябва да се има предвид.

 ОВЕН

sent13_1

През май ви очаква дългосрочен проект, но за реализацията му ще трябва да се обърнете за помощ или одобрение към влиятелни персони. Предстои ви да решавате спорни въпроси, чието възникване е провокирано от външни обстоятелства или от ваши колеги. През периода ви очаква изпълнение на ваше желание, но за осъществяването му ще трябва да заплатите повече, отколкото сте имали намерение първоначално.

В началото на месеца има вероятност от известен застой в делата и за преодоляването му ще са необходими допълнителни материални средства. В средата на май ви очаква повишена делова активност, предстоят ви важни преговори, които ще са успешни. В края на месеца ви очаква пътуване, свързано с роднини.

Най-благоприятни дни: 4, 11, 18, 25, 27.

Дни, в които трябва да внимавате: 2, 3, 10, 16, 17, 30, 31.

 ТЕЛЕЦ

sent13_2

Телците ще се сблъскат с проблеми, които са се появили преди 2 – 3 месеца. Но ако преди това не сте успявали да ги разрешите, сега или благополучно ще се избавите от тях, или ще се научите да не реагирате, или ще обърнете ситуацията в своя полза и неочаквано ще извлечете от нея голяма изгода. През периода ще се появи увлечение, което ще разшири кръга ви на общуване и ще направи отдиха ви по-пълноценен.

В началото на месеца ви предстоят финансови задачи и отстояване на интереси, свързани с пари – ваши собствени и на хората, които са ви се доверили. В средата ви очаква печалба от неочаквана посока. Не е изключено да усвоите още един начин за получаване на доходи. В края на месеца по-често ще общувате с роднини.

Най-благоприятни дни: 2, 12, 26, 30.

Дни, в които трябва да внимавате: 13, 20, 27.

БЛИЗНАЦИ

sent13_3

През май ви очакват позитивни промени. Не е изключено да ги донесат хора, които своевременно ще ви направят изгодно и интересно предложение. Може да се появи възможност да смените местоработата си или да намерите своята ниша. Но за да се възползвате от разкриващите се пред вас перспективи, ще трябва да промените нещо у себе си.

Освен това ви предстои да създавате нови връзки и да укрепвате съществуващите. За целта ще трябва да се откажете от някои свои принципи или интереси, но резултатът ще е така потресаващ, че впоследствие дори няма да си спомните какво сте пожертвали.

В началото на месеца ще ви се наложи да чакате някой да изпълни дадено ви обещание. В средата на май ще общувате активно, предстои ви много да говорите и да убеждавате някого в нещо, но безрезултатно. В края на месеца най-вероятно ще заминете.

Най-благоприятни дни: 2, 18.

Дни, в които трябва да внимавате: 8, 15, 22.

РАК

sent13_4

През май ви очакват промени в деловата сфера. Нямате остри разногласия с началството и деловите партньори, така че нищо не ви заплашва. През периода ще се появи възможност да осъществите свое отдавнашно желание. Има вероятност да отидете на почивка благодарение на някаква акция, печалба от лотария или подарък, направен от човек, на когото сте скъпи.

В началото на месеца особено внимание изискват финансовите дела. Не е изключено да преразгледате бюджета си и да търсите нови варианти за влагане на средствата си. В средата на май ситуацията в службата ще се промени – изходът й ще зависи от това, колко стабилно е положението ви. В края на месеца ще се заемете с това, което умеете най-добре, и ще получите удоволствие от работата си.

Най-благоприятни дни: 4, 5, 8, 12, 15, 22, 26, 30.

Дни, в които трябва да внимавате: 13, 17, 27.

ЛЪВ

sent13_5

През май ви очаква повишена делова активност. Не е изключено да се наложи да се откажете от плановете си за майските празници и да отложите пътуване, което сте подготвили отдавна. Това обаче ще ви донесе неоспорима полза във вид на доходи и стабилизиране на положението, както и ще ви помогне или да откриете собствен бизнес, или съществено да се доближите до този светъл момент.

В началото на месеца ще трябва да действате в няколко направления едновременно. В средата на май се очакват допълнителни доходи от някакъв вид творчество. В края на месеца има вероятност от посещение на семейно тържество.

Най-благоприятни дни: 5, 6, 11.

Дни, в които трябва да внимавате: 3, 10, 17, 24, 31.

ДЕВА

sent13_6

През май ви предстои да се занимавате с урегулиране на сложна ситуация. Не е изключено да се намесите в нечии междуличностни отношения, тъй като конфликтът между двама или няколко души ще се отрази негативно на производствения процес. За решаването на проблема ще се възползвате от познанството си с влиятелни персони. Предстои ви и да се договаряте с някого за нещо. При това помнете, че за да получите, трябва да дадете.

В началото на месеца ви очаква своеобразен вид отдих, който ще изисква от вас значителни физически усилия и финансови вложения. В средата на май ще трябва да изиграете ролята на „сив кардинал”. В края на месеца могат да възникнат усложнения в общуването с роднини.

Най-благоприятни дни: всички дни са неутрални.

Дни, в които трябва да внимавате: 16, 22, 23, 29.

ВЕЗНИ

sent13_7

През май в деловата сфера ви очакват успехи, които все още никога не сте постигали. Вероятно за предишните два месеца сте заложили стабилна основа и сега ще се възползвате от плодовете на своя труд. Не е изключено обаче в други области да възникнат трудности и допълнителни грижи. Затова ще трябва да се откажете от почивката и от някои интересни предложения, за да се справите с възникналите проблеми. Но и от тази ситуация ще извлечете полза.

В началото на месеца ви очаква активно общуване на ваша територия. В средата на май получената печалба ще ви позволи да решите сложна задача. В края на месеца ви предстои семейно събитие, което ще предизвика у вас интензивни емоции.

Най-благоприятни дни: 2, 9, 10, 12, 16, 24, 30.

Дни, в които трябва да внимавате: 4, 13, 20, 25.

СКОРПИОН

sent13_8

През май ще трябва да промените линията си на поведение, за да се настроите за промяна. Възможно е да създадете контакт с влиятелен човек, притежаващ специални пълномощия и способности както да ви помогне, така и да ви навреди. Бъдете мъдри и не създавайте конфликти. Очаква ви и предложение, което ще дойде от хора, които нямат отношение към вашата месторабота. Не отказвайте и се постарайте да съвместите добре задълженията си.

В началото на месеца специално внимание изисква вашето имущество. Ще трябва да оформяте документи. В средата на май ви очакват непредвидени разходи и неочаквани печалби. В края на месеца ви предстои спешно да реагирате на текущата ситуация.

Най-благоприятни дни: 13.

Дни, в които трябва да внимавате: 2, 12, 16, 19, 23, 26, 30.

СТРЕЛЕЦ

sent13_9

През май ви очаква относителна стабилност. Могат да се появят нови източници на доходи. Главното е да са легитимни, иначе ще възникнат проблеми. Възможно е през периода да ви вземе под крилото си човек с власт, който се нуждае от вашите професионални знания за началото на някакъв проект.

В началото на месеца спешно ще решавате проблеми, на които не сте отделили достатъчно внимание през април – свързани с имущество или финанси. В средата на периода ви предстои да съвместявате основната си работа със сложни, но печеливши дела. В края на май роднини ще ви създадат разходи.

Най-благоприятни дни: 8, 15, 16.

Дни, в които трябва да внимавате: 7, 14.

КОЗИРОГ

sent13_10

През май ще се наложи да върнете всичките си морални и материални дългове. Не забравяйте да си платите глобите, ако имате такива, иначе те ще ви пречат и в работата, и по време на почивката. Предстои да приключите продължителни преговори и в зависимост от резултатите или да започнете дългосрочен проект, или да сте принудени да търсите нови делови партньори.

В началото на месеца ще се заемете с нещо, за което отдавна сте мечтали. В средата на май ще се наложи да регулирате финансови въпроси. В края на периода внимание изисква вашето здраве.

Най-благоприятни дни: 3, 17, 18, 24.

Дни, в които трябва да внимавате: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29.

ВОДОЛЕЙ

sent13_11

През май някой неволно или съзнателно ще облекчи живота ви. Не е изключено през целия месец околните да вземат решенията вместо вас и да се занимават с вашите дела, затова ще ви остава само да плувате по течението и да получавате удоволствие от своята пасивност. Главното е да не се опитвате да промените нищо – в текущата ситуация промените ще водят до конфликти, обиди и неприятности.

В началото на месеца някой от околните ще реши за вас финансов или имуществен въпрос. В средата на месеца има вероятност от неочаквано, но приятно пътуване, на което няма да похарчите много пари. В края на май при вас ще се върне нещо, което сте смятали за изгубено или някой най-накрая ще изпълни дадено ви обещание.

Най-благоприятни дни: 19, 20, 24.

Дни, в които трябва да внимавате: 25.

РИБИ

sent13_12

През май ви очаква изгодно и в известен смисъл дори приятно сътрудничество. Не е изключено да ви предложат да се заемете с дългосрочен и печеливш проект, който ще ви позволи в пълна степен да реализирате своя огромен потенциал. Ще се сдобиете с ново хоби, на което ще се отдадете с удоволствие, тъй като отдавна сте мечтали за това, но по някакви причини не сте имали възможност да го реализирате.

В началото на месеца ще съвместите приятното прекарване на времето с битови или финансови дела. В средата на май ви очаква крупен доход от това, с което в момента се занимавате интензивно. В края на май ви предстои да съпроводите близък човек в недалечно, но важно пътуване.

Най-благоприятни дни: 9, 12, 22.

Дни, в които трябва да внимавате: всички дни са неутрални.

 

%d bloggers like this: