Числото на вашия дом

shopСигурно знаете, че най-важни за човека са числото на раждането и числото на името му. Но не само те влияят на нашите съдби. Днес ще поговорим за числото на дома…

 ПРОСТА АРИТМЕТИКА

За да откриете числото на дома ви, трябва да сумирате всички цифри, от които се състои номерът, на който живеете. Например живеете в блок № 231, вх. 1, ап. 36. За да получите числото на вашия дом, съберете: 2 + 3 + 1 + 1 + 3 + 6 = 16 = 1 + 6 = 7.

Ако номерът на вашия дом е дробен – например 3/17, правите същото: 3 + 1 + 7 = 11 = 1 + 1 = 2.

Възможен е и вариант, когато в номера на дома има буква – например 234В. На всяко число от 1 до 9 (простите числа) съответства определена буква от азбуката:

1      2      3      4      5      6      7      8      9

а       б     в      г      д      е      ж      з       и

й      к       л      м      н      о      п      р      с

т       у      ф      х      ц      ч      ш     щ     ъ

ь       ю      я

Следователно на буквата В отговаря числото 3. С нея трябва да замените буквата, а след това да извършите събирането по описаното правило. Не е важно колко пъти ще ви се наложи да сумирате цифрите, важното е в края да получите просто число – от 1 до 9.

След като знаете вашето число на дома, да видим какво въздействие оказва то върху живота ви и в какъв дом би било най-добре да живее човек с определени черти на характера и цели.

ДОМ НА ЕДИНИЦАТА

Най-подходящ е той на човек, който смята да открие собствен бизнес (да започне рисковано начинание). Живеещият в дома на Единицата ще се учи повече от собствения си опит, отколкото от чужди съвети и грешки. Този дом е добър за свободолюбиви хора, отличаващи се с независимост и оригиналност на мисленето. Ако вашата работа е свързана с грижа за другите или заемате видно място в живота (ръководител на фирма сте например), преместете се в дом на Единицата. В него ще се почувствате уверено и независимо. За хората, страдащи от самота обаче той е крайно неподходящ. В него те ще са тъжни.

ДОМ НА ДВОЙКАТА

Чудесно място за семейни двойки или любовници. Особено за такива, които често се карат. В дома на Двойката вие, против волята си, ще се стараете да разрешите всички конфликти по мирен начин и ще се стремите към хармония. Той е много подходящ за учени, спортисти, професионални езотерици и такива, които се интересуват от всичко паранормално. Домът на Двойката развива у хората чувствителност. Затова за прекалено емоционалните и нервни граждани е противопоказан.

ДОМ НА ТРОЙКАТА

В този дом винаги има много общуване и интересни гости, затова живеещите в него са мъдри и начетени. В дома на Тройката позитивните мисли водят до позитивни резултати. Той е много подходящ за вечеринки и други развлечения. В него вашата духовна и сексуална енергия ще расте с всеки ден. Той не е подходящ само за хора, които са свикнали ежедневно да променят увлеченията и пристрастията си, да пилеят пари.

ДОМ НА ЧЕТВОРКАТА

Това е число на стабилността и защитата. Домът на Четворката е най-удачният избор за неуверените в себе си хора. Той ще им помогне да се избавят от превърналото се във втора натура клеймо на вечен неудачник, да променят ситуацията, да придобият стабилност, безопасност, практичност. Домът на Четворката е прекрасно място за отбори, работещи над постигането на една цел. В него чудесно ще се чувстват градинарите, тъй като числото 4 обединява всички стихии – въздух, огън, вода и земя. Той не е подходящ за работохолиците – в него те ще започнат да работят още повече.

ДОМ НА ПЕТИЦАТА

В него вашият живот ще стане една непрекъсната поредица от срещи, купони, телефонни разговори, пътувания. Той е прекрасно място за учени, журналисти, тъй като постоянно стимулира активността на обитателите си. В дома на Петицата нараства вашата сексуална привлекателност, затова няма да се отървете от поклонници. Не е подходящ той за хора, склонни към спокоен, равномерен живот, уморени от житейската суета.

ДОМ НА ШЕСТИЦАТА

Това е домът на хармонията и равновесието. Най-подходящото място за семейна двойка с деца, както и за хора, желаещи да развият своите творчески способности. Домът на Шестицата пробужда практически у всеки дружески и любовни чувства. Ако не ви достига именно това – любов и дружба, търсете дома на Шестицата, в него животът ви ще стане именно такъв, какъвто искате да го видите. Там често получават второ дихание отдавна живеещите заедно двойки. А самотните вълци ще се чувстват неуютно в такъв дом.

ДОМ НА СЕДМИЦАТА

Храм на съзерцанието и уединението, място, където можете по-добре откъдето и да било да анализирате миналия си опит и настоящото положение на нещата. Домът на Седмицата е добър за тези, които искат да живеят сами, които се увличат от мистика, езотерика, медитация. Този дом способства за развитието на интуицията и мечтателността. В него чудесно живеят онези, които се занимават с изучаване на философия и метафизика – всичко, което помага да се открие дълбокият смисъл на живота. При това този дом категорично не подхожда на хора, търсещи материалния успех, както и на стремящите се да се избавят от самотата. Енергията на седмицата концентрира вниманието върху духовните ценности.

ДОМ НА ОСМИЦАТА

Удачна цифра, обещаваща изобилие във всички сфери на живота: много приятели, благополучие в семейството, пари. Ако искате да подобрите материалното си положение, преместете се в дом на Осмицата. Същият съвет е и за тези, които са привлечени от високи длъжности, награди, почести, признание в обществото. Осмицата означава цялостност, затова успехът ще дойде при вас не в една, а в много области. Няма да бъдете ощетени и в духовен план. Този дом не е подходящ за хора, равнодушни към благосъстоянието, които не умеят разумно да се разпореждат с парите. Те постоянно ще търпят загуби в дома на ОСмицата.

ДОМ НА ДЕВЕТКАТА

Това е място, където се жънат плодовете на минали усилия. Това е дом, където избуяват любовта и състраданието към хората. Живеещите в него лесно отдават, тъй като са разбрали колко много са придобили през живота си. В дома на Деветката можете да станете мъдри. И околните ще са ви благодарни и предани. Това е прекрасен дом за последния етап от жизнения път. Да живеят в дом на Деветката, е противопоказано на прекалено големите алтруисти, на хората, стремящи се към самопожертвование – в него те могат напълно да забравят за себе си и за своите нужди.

%d bloggers like this: