3-годишно момче си спомня убийството си в минал живот

83120622

 3-годишно момче от Голанските възвишения в района на границата между Сирия и Израел казва, че било убито с брадва в свой предишен живот. То показало къде убиецът е скрил тялото и наистина открили там човешки скелет. Детето посочило и къде се намира оръдието на убийството – разкопали мястото и открили брадва.

Момченцето принадлежи към етническата група друзи и в тази култура съществуването на реинкарнация се приема като факт. А разказът му и откриването на реалните доказателства от властите изумили дори скептиците.

Момченцето има продълговато червено родилно петно на главата. Друзите вярват, че родилните петна са свързани с миналия живот и със смъртта на човека. Когато детето се научило да говори, разказало, че е убито с удар с брадва по главата. Старейшините го помолили да ги отведе в дома, където живеело при предишното си прераждане, ако си го спомня. То казало, че живеело в съседното село. Когато пристигнали там, то си спомнило името, което носело в миналия си живот. При разпита на съседите станало ясно, че преди 4 години мъж изчезнал безследно.

Детето си спомнило и името и фамилията на своя убиец. Когато го срещнали, предполагаемият извършител на престъплението пребледнял, но отрекъл да има нещо общо. Тогава момченцето казало, че може да покаже къде е било погребано тялото. На посоченото място открили скелет на мъж с рана на главата. След установяването на тези факти убиецът направил самопризнания.

 

%d bloggers like this: